Diskuse:Safari Ltd.

Obsah stránky není podporován v jiných jazycích.
Přidat téma
Z Wikipedie, otevřené encyklopedie
Poslední komentář: před 5 lety od uživatele Jvs

Dobrý den, prosím o radu - když zadám odkaz na vytvořený článek - https://cs.wikipedia.org/wiki/Safari_Ltd. - zobrazí se:

Safari Ltd Ve Wikipedii dosud neexistuje stránka se jménem Safari Ltd. Založit článek Safari Ltd. Hledat „Safari Ltd“ v jiných článcích. Hledat „Safari Ltd“ ve Wikislovníku, našem sesterském výkladovém slovníku. Může vás zajímat seznam stránek, které sem odkazují. Pokud jste na Wikipedii nováčkem, přečtěte si prosím napřed nápovědu. Pro experimenty prosím používejte k tomu určené pískoviště. Pokud jste tento článek vytvořili již dříve, mohl být mezitím smazán. Zkontrolujte, zda pro Safari Ltd neexistuje záznam v knize smazaných stránek. Možné důvody pro smazání článků najdete např. na stránce Wikipedie:Rychlé smazání.

Když to tak zadám ze svého počítače, kde jsem článek tvořila, článek se zobrazí - odkaz kopíruji celý, ale ostatním se zobrazí chybová hláška. Co s tím? Děkuji za pomoc!

11.05.2018 Montessorihracky (diskuse) 11. 5. 2018, 12:19 (CEST)Odpovědět

Problém dělá tečka na konci. Některý software ji považuje za součást odkazu a jiný ne. Zvažte přejmenování na verzi bez tečky, nebo zdůrazněte, že je nutno odkaz zachovat přesně. --Jvs 11. 5. 2018, 13:39 (CEST)Odpovědět
Další možnost je nahradit tečku hexadecimálním zápisem: https://cs.wikipedia.org/wiki/Safari_Ltd%2E --Jvs 11. 5. 2018, 13:58 (CEST)Odpovědět