Diskuse:Ryszard Siwiec

Obsah stránky není podporován v jiných jazycích.
Přidat téma
Z Wikipedie, otevřené encyklopedie
Poslední komentář: před 4 lety od uživatele Xx236 v tématu „Podobným způsobem protestovali ?

Siwiec vystudoval filosofickou fakultu a pracoval jako účatní. odkud máte informaci, že byl právník?--Qasinka 12:08, 15. 7. 2006 (UTC)

filosof či právník[editovat zdroj]

Pan Siwiec zemřel pro nás všechny a za naší vlast.Zatím co komunisté v té době veřejně kolaborovali s okupanty,kteří mordovali naše lidi.A národ knedlobůčků strčil hlavu do písku.Na pamětní desce na varšavském stadionu je uvedeno,že byl právník.To se ale nevylučuje,že mohl být i filosof.A koneckonců i prodávat slepice.Vždyť to je přeci pro bolševíky tak typické,své odpůrce naprosto ponížit,ať mají jakékoliv vzdělání.Lidé by si měli uvědomit,že vedle nacistů pouze komunisté vraždili,zavírali do lágrů a ničili celé rodiny.To u nás nikdy žádný demokrat neudělal.Tak očem se tu bavíme -- Tento nepodepsaný komentář přidal(a) uživatel(ka) Hrot.plzen (diskuse) 18:03, 30 září 2006 (CE(S)T)

ulice Siwiecova[editovat zdroj]

Ciao.

Mam otazku. Jestli ten clavek jmenovalby se Sivec, to ulice jmenovala by se Sivcova - jo?

Myslim, ze lip by bylo, zeby ulice jmenovala se Siwcova misto Siwiecova, prece to je stejna regula, polstina neni cinstina.

Omluvam se za mou cestinu

S pozdravem Maslo

Podobným způsobem protestovali ?[editovat zdroj]

Szczęsny protseted in a democratic country, what similarity do you see?Xx236 (diskuse) 9. 9. 2019, 13:03 (CEST)Odpovědět