Diskuse:Rott

Obsah stránky není podporován v jiných jazycích.
Přidat téma
Z Wikipedie, otevřené encyklopedie

Tak toto v této formě NENÍ rozcestník, proto jsem tu šablonu dnes smazal. Má to uvodní definici, a má to i sekci o původu jména. V nejlepším případě to je pahýl. Chce-li mít někdo rozcestník, tak musí ty následující sekce zde vyjmout a dát je do rozcestníku, toto je ovšem článek. -jkb- 15:04, 12. 10. 2005 (UTC)

kšeft v Praze[editovat zdroj]

Když jsem dřív chodíval z Václaváku na Staroměstský, tak jsem procházel kolem nádhernýho vetešnictví u Rotta, kde si jeden mohl koupit rezavý hřebík v jakékoli velikosti. Má to s tím něco společného? Nikde tu nic nestojí. A, existuje-li ten kšeft, nemohla by se udělat fotka? Dřív to vypadalo kouzelně. -jkb- 13:12, 13. 10. 2005 (UTC)

Železářství je zrušeno, prodáno a předěláno na nóbl hotel. Naštěstí zbyla alespoň vnější výzdoba s Rottovým jménem. --Postrach 13:19, 13. 10. 2005 (UTC)
no tak musí někdo hledat starší fotku... -jkb- 13:20, 13. 10. 2005 (UTC)

Re: ...kolem nádhernýho vetešnictví... (-jkb-) – Nebyl to pan Čapek (pokud se nemýlím) u Ungeltu (Ungelt), za Týnským chrámem (Teynkirche)? By the way, ne-li mimochodem, divil jsem se jak to, že směl existovat, aniž by musel být státní podnik...
Re: ...zrušeno, prodáno... (Postrach) – Pokud jsem slyšel, tak že prej "podruhé (sprostě) ukradeno" a "(sprostě) zašmeleno".
Re: ...existuje-li ten kšeft, nemohla by se udělat fotka... (-jkb-) – Fotka bez článku?
wiki-vr 18:24, 13. 10. 2005 (UTC)