Diskuse:Richard Wright (hudebník)

Obsah stránky není podporován v jiných jazycích.
Přidat téma
Z Wikipedie, otevřené encyklopedie

Diskografie by měla být uspořádána chronologicky[editovat zdroj]

Logicky by na první místo měla přijít diskografie s Pink Floyd, protože to byly první alba na kterých vystupoval a taky se díky působení v Pink Floyd stal slavným. Kromě toho by to bylo správně i chronologicky. To je jako kdybys vyplňoval životopis a na první místo dal své nedávné zaměstnání samostatného živnostníka, před první zaměstnání které jsi nastoupil po škole. Jinak, musím i pochválit, správně jsi z diskografie odebral album na kterém Wright neúčinkoval. --Aqualung 16. 9. 2008, 13:36 (UTC)

Vlastně přesně ani nevím. Sice se díky Floydům stal slavným klávesistou, ale na druhou stranu bych (já osobně) očekával sólová alba na prvním místě, protože to je čistě jeho tvorba... Jestli se ti to takhle nelíbí, klidně to revertuj, já to vracet nebudu, protože vlastně přesně nevím, jak bych to chtěl :-)
Původně jsem tam přidal obě Barrettova alba (podle en.wiki), ale pak jsem měl takový pocit, že to je blbost, protože už dávno předtím jsem někde četl, že tam hrál jenom Gilmour s Watersem. No a po prozkoumání příslušného článku na en.wiki se to potvrdilo. Na Barrettově druhém albu zase hrál Gilmour s Wrightem. --Harold 16. 9. 2008, 20:50 (UTC)