Diskuse:Radim Hasalík/Archiv2

Obsah stránky není podporován v jiných jazycích.
Přidat téma
Z Wikipedie, otevřené encyklopedie

Aktuality z 8. září[editovat zdroj]

Hezký den. Podle dohody se do tohoto hesla nesnažím zasahovat. Jenom bych rád informoval o některých novinkách, které ovlivňují toto a další hesla (například heslo Kompost.cz.

Kompost.cz a komposťáci

V mém diskusním klubu Hasalík: dílo a život jsem se pokusil s "komposťáky" najít společnou řeč a usmířit se. Situace se rapidně vylepšila.

Vandalove.cz obsahují nyní pouze informace a fakta, nikoliv přezdívky dotčených osob. Web zůstává v provozu, protože některé aktivity namířené proti různým lidem a zásahy do soukromí normálních občanů ze strany "internetových vandalů" stále pokračují.

Konflikt komposťáci vs. moje osoba tímto považuji za vyřešený a pokud nebude důvod, tak i definitivně uzavřený.

Nově spuštěné weby

Nově jsem spustil Začínej.cz. Jedná se o server, který se věnuje radám, nápovědě apod. V srpnu jej navštívilo podle Navrcholu.cz přes 6 000 unikátních návštěvníků.

Ve spolupráci s Weblogy.cz jsem spustil Marknet.cz a Marknet.eu.

Pro Google jsem zajistil doménu Gtalk.cz, což je často používaný název pro program Google Talk. Google tuto doménu získá za 0 Kč a bez dalších podmínek. Čekám na vyjádření Google. Viz Gtalk.cz se přesměrovává na oficiální stránku Google Talk.

Celkem mi to nepřijde encyklopedicky dostatečně významné. --Wikimol 12:14, 11. 9. 2006 (UTC)
V pořádku, kolego. Váš názor plně respektuji. Proto jsem to psal do diskusní stránky. --Brouzdej 12:55, 11. 9. 2006 (UTC)

Pokud některou informaci shledáte za významnou, můžete ji do hesla doplnit. Vaše doplnění budu respektovat. --Brouzdej 07:21, 10. 9. 2006 (UTC)


Externí odkaz na Lupa.cz[editovat zdroj]

Upozorňuji, že externí odkaz na Lupa.cz je neobjektivní a zaujatý.

1) Není encyklopedicky významný (z hlediska mého života tvoří tato diskuse 0,001 %; se svými oponenty jsem strávil větší čas v diskusním klubu na Okounovi, jehož odkaz je zde uveden)

2) Byl zřejmě přidán jako provokace (což dokládá anonymní IP adresa a pouze tato účelová editace)

3) V samotné diskusi se několikrát vyskytují lidé, kteří se podepisují jako RadimH, takže nelze rozlišit můj příspěvek od falešných příspěvků.

4) V článku samotném chybí například odkazy na mé aktuální projekty včetně Začínej.cz. Přesto je odkaz na jednu diskusi považován za encyklopedicky významný? Tomu nerozumím.

Z tohoto důvodu zpochybňuji neutralitu a přidávám tento diskusní příspěvek. --Brouzdej 20:54, 17. 9. 2006 (UTC)

Souhlasím s tvrzením, že link na zkompostovanou diskusi není významný, jako příklad zkompostované diskusi čtenáři stačí příslušný klub na Okounu. --che 23:19, 17. 9. 2006 (UTC)