Diskuse:ROMEA

Obsah stránky není podporován v jiných jazycích.
Přidat téma
Z Wikipedie, otevřené encyklopedie
V článku je použit materiál (http://cs.wikipedia.org/w/index.php?oldid=9021631) uvolněný držitelem nebo vykonavatelem autorských práv pod licencí GFDL a CC BY-SA 3.0. Povolení bylo doručeno do systému VRTS spravovaného PR oddělením Wikimedia pod číslem 2012091410011191.

Tato šablona neslouží k prohlášení autora o vlastnictví; vkládá ji pouze tým VRTS poté, co na e-mail permissions-cs@wikimedia.org obdrží jasné potvrzení o uvolnění díla pod danou licencí.

Kapitola „Činnost“[editovat zdroj]

Navrhuji překopat ji do této podoby: rozdělení do čtyř oblastí (mediální, vzdělávací, lidsko-právní a sociální) zmínit jenom v úvodu kapitoly a jednotlivé příklady činností už řadit chronologicky do samostatných podkapitol. Protože například proejekt Equal patří zřejmě jak do vzdělávací, tak do sociální oblasti, takže jsem nevěděl, kam ho zařadit. Bude to pak i jednodušší na průběžnou aktualizaci. Návrh předkládám k diskusi, protože si nejsem jistý, jestli by výsledek byl přehlednější než současný stav. --Byrnjolf 20. 9. 2012, 11:52 (UTC)