Diskuse:Program Gemini

Obsah stránky není podporován v jiných jazycích.
Přidat téma
Z Wikipedie, otevřené encyklopedie

Jak pokračovat[editovat zdroj]

  • Navrhuji přeznačit čísla římská na používaná arabská, tedy Gemini l,2,3....10 Protože to tak používají i ostatní na různých webech, encyklopediích, zdejších seznamech a odkazech. Udělám sám, nebudou-li do 10 dnů námitky. Či pokud mi nikdo nepředhoní (to bych se nezlobil)
  • Navrhuji vytvořit ke všech letům (vyjma hesla Gemini 6A, které tu je) rozšířené pahýly. Což způsobí u všech kosmonautů a navazujících hesel možnost zamodrání. Rozšířené pahýly postupně rozšířit o šablony, kategorie, fotky, vše podle Gemini 6A, to je dostatečně zpracované heslo. Větší pahýly vytvořím za 10 dní, nebudou-li námitky.
  • Poté zkontroluji všechna hesla zapojených kosmonautů hlavních i záložních posádek, zda zamodrala, případně upravím. (Zákupák)--P.Starý 20:18, 28. 2. 2008 (UTC)
  • Dnes pahýly pilotovaných letů Gemini utvořeny. Číslování bylo opraveno kolegou. Počkám na spolutvůrce wiki kvůli fotkám, interwiki, dodám kategorie. Hesla letů lze hodně rozšiřovat, zdrojů je opravdu mnoho. Nevím, zda utvořit hesla i nepilotovaných Gemini jen kvůli zamodrání. Až nebude co dělat. A hlavně až nás bude víc --P.Starý 15:16, 23. 3. 2008 (UTC)
Výborná práce. Já se zatím pokusil rozšířit Gemini 3 o infobox a technické parametry mise. Také jsem vytvořil šablonu Program Gemini, která by se mohla dávat na konec článků s lety. Články o nepilotovaných letech bude potřeba časem vytvořit. Podle času budu pokračovat doplňováním i ostatních letů Gemini. Zdraví --ZK001 21:43, 23. 3. 2008 (UTC)
Rozšíření u Gemini 3 je super, šablonu (až bude čas) rád využiju. Vložil jsem všude zatím kategorii Pilotované kosmické lety, možná by bylo lepší ji opravit na nižší úroveň Pilotované kosmické lety|Gemini, ale nejsem si jist. Zkontroloval jsem zamodrání na lety Gemini v heslech všech kosmonautů z hesla Program Gemini, ještě musím projet ostatní 2-4 související seznamy. Děkuji za spolupráci (Zákupák) --P.Starý 21:58, 23. 3. 2008 (UTC)