Diskuse:Polobotky

Obsah stránky není podporován v jiných jazycích.
Přidat téma
Z Wikipedie, otevřené encyklopedie

Urgentně ověřit[editovat zdroj]

No já myslím že urgentní je to docela dost. V první větě se píše že Polobotky je lehký a vzdušný druh obuvi. Co se také nazývá polobotky můžeme vidět zde. To jistě uznáte lehká a vzdušná obuv není. Pokud článek v první větě obsahuje pochybný a neověřený údaj je to jednoznačně na "urgentně ověřit". Nehledě na další velmi pochybná a sporná tvrzení dále v článku. --Jowe 3. 3. 2010, 10:35 (UTC)

Nebylo by podstatně lepší nežli vkládat šablonu UO článek přepsat? MiroslavJosef 3. 3. 2010, 10:38 (UTC)
Obuv není můj obor... Pokud to někdo chce přepsat bude to samozřejmě vítáno. Ale aby to tu takhle zůstalo dlouhodoběji je nepřípustné. Pro to se vkládá šablona která existenci článku v nepřípustném stavu omezuje na dobu 30 dní. --Jowe 3. 3. 2010, 10:42 (UTC)
Myslím, že na druhou stranu při definici oděvů apod. se vychází z obvyklého typu věci a řídké výjimky lze popsat později - není to matematická definice, aby všechno muselo úplně nachlup sedět. Mám zato, že polobotky vznikly právě jako lehčí obuv než klasické boty nad kotníky ("polo"), a je tedy potřeba je srovnávat s nimi. V tomto smyslu mi definice nepřipadá neakceptovatelná. Já osobně proto tu urgentnost nevidím, šablonu Upravit a/nebo Ověřit samozřejmě nezpochybňuji.--Ioannes Pragensis 3. 3. 2010, 11:23 (UTC)