Diskuse:Pláně

Obsah stránky není podporován v jiných jazycích.
Přidat téma
Z Wikipedie, otevřené encyklopedie

No, problém je v tom, že ty poslední Pláně nejsou sídlo. Je to část Šumavy, jako třeba Trojmezenská hornatina nebo Královský Hvozd. Existovala v minulosti i vesnice Pláně, ale ta byla pojmenovaná podle té části Šumavy. Tak by to asi nemělo mít jen položku danou odrážkou za ostatními sídly. Kotec 18:00, 12. 7. 2005 (UTC)

Souhlasím se šumavskými Pláněmi a upravuji tak. Zároveň naopak nesouhlasím s tím, aby v případě sídel byl vidět právě okres, který je na téže řádce uváděn jako rozlišující informace. Pro mně osobně je pak seznam výrazně méně přehledný. --Adam Hauner 18:05, 12. 7. 2005 (UTC)
Pravidla ohledně rozcestníků sice nejsou zcela dopracována, ale dá se říci, že proti poslednímu návrhu nikdo neprotestoval, viz Wikipedie diskuse:Rozcestníky. Tedy že závorky by měly být vidět a odkazy na začátek řádku (a ne na konec). Prostě vzor liška zřejmě nikomu zásadně nevadí. Zkuste se tam podívat, případně se zapojit do diskuse. Ale od května nikdo neprotestoval. --Luděk 18:13, 12. 7. 2005 (UTC)
Liška je sice pěkně členěná, ale ne příliš přehledná. Se vzorem liška ale obecně souhlasím a do diskuze se zapojím (v květnu mne Wikipedie ještě nezajímala). --Adam Hauner 18:34, 12. 7. 2005 (UTC)