Diskuse:Otakar Sedloň

Obsah stránky není podporován v jiných jazycích.
Přidat téma
Z Wikipedie, otevřené encyklopedie

Pro Luděk: Vamberk opravdu leží na řece Zdobnici a když zde O.S. bydlel, tak se tak skutečně psal. Na tom však nezáleží, asi by nikdo nevytvářel stránku popisující Vamberk nad Zdobnicí, takže odkaz by byl zbytečný. Vadí mě ale jedna věc, že mě přeházíš věty, aniž by ses podíval, jestli to časově navazuje tak aby to dávalo smysl. Krom toho, článek je mým výtvorem, tak bys mě změnu měl doporučit anebo se předem zeptat, jestli souhlasím. Nejedná se totiž o obecnou věc, o které by měl právo tlachat kdokoliv, ale jedná se o mého příbuzného o kterém snad vím nejvíc já. Když mě ho bude kdekdo neustále měnit, tak to ho snad radši nechám smazat. Děkuji --Aqualung 20:19, 17. 11. 2006 (UTC)

Je drobná poznámka: to, že do článku může tlachat kdokoliv, je princip wikipedie. Patent jedince na jedinou správnou podobu článku je zde naopak princip nežádoucí. Před každým odesláním má editor před očima nad tlačítky text: Pokud si nepřejete, aby Váš text byl nemilosrdně upravován a volně šířen pod licencí GFDL, pak ho do Wikipedie neukládejte. --Postrach 13:29, 27. 11. 2006 (UTC)

Ztracený obrázek[editovat zdroj]

Přidával jsem na stránku Otakar Sedloň dva obrázky: fotografii malíře asi z roku 1920 a portrét malířova otce z období před rokem 1915. Oba obrázky jsem nahrál na en commons jako zdroj a oba postupně ze stránky zmizely. (Totéž se stalo i ve článku na en wiki). Nejdříve zmizel "portrét otce", kde jsem nebyl schopen nalézt vhodnou licenci i když obraz je v mém vlastnictví a já jsem to nebyl na en commons schopen obhájit. Teď jsem však zjistil, že zmizela i ta fotografie, na en commons však jako zdroj stále je. Byl by někdo schopen zjistit, co se stalo, že se ta fotografie nezobrazuje? Díky Aqualung 10:27, 28. 2. 2007 (UTC)

Tak dnes tam obrázek zase je, asi byla závada někde na serveru commons. Aqualung 08:45, 1. 3. 2007 (UTC)