Diskuse:Mike Beaulieu

Obsah stránky není podporován v jiných jazycích.
Přidat téma
Z Wikipedie, otevřené encyklopedie

Co přesně se má doložit?--Juan de Vojníkov 13:25, 19. 4. 2007 (UTC)

Už je to tady dámy a pánové, záchytný linček pro nevěřící Tomáše:

--Juan de Vojníkov 10:11, 30. 5. 2007 (UTC)

Když pominu, že zdroje patří do článku (a proč nenapsat odkaz v přehlednější formě: http://www.geocities.com/TimesSquare/Chasm/7733/archive1.html ?) stále postrádám informaci, kde se vzali údaje o jeho osobě. Po naší diskusi u mě to nechci olepovat, stále věřím, že se něco objeví. --Tlusťa 11:05, 30. 5. 2007 (UTC) (nevěřící Tomáš?)
No stačí najít Mike Beaulieu, a otevřít soubor „Read Legends text file“ (ten Vám můžu sehnat i v on-line podobě), kde se dočtete, že:
Author :Mike Beaulieu
Email Adress:bla, bla, bla
Misc. Author info: I am 19 yrs. old and a student at Sheridan College in Ontario Canada eh. I am in their animation program part time and soon to be full time. I play on TEN when I can and my code name is Poison Pill. I have illustrated a Smashing Pumpkin limited print which will hopefully be for sale in the near future. I cannot tell you much more about that for legal reasons.
A nebo se vydat po stopách tohoto linku:

--Juan de Vojníkov 13:08, 30. 5. 2007 (UTC)

I vzhledem k nedávnému "pokusu" Jilma je nutné brát ověřování dost vážně i u zavedených uživatelů. Vzniknou-li nějaké pochybnosti (jako že zde vznikly), je vhodné prostě dodat zdroje a moc nebrblat.
Jen tak mimochodem bych zacitoval z pravidla WP:Ověřitelnost: Povinnost uveřejnit důvěryhodný zdroj leží na editorovi, který informaci přidal, nikoliv na tom, kdo se ji rozhodl odstranit. A pak není od věci mrknout na WP:Věrohodné zdroje.
Jinak jsem koukal, že na anglické Wikipedii byl článek smazán ve zrychleném režimu s odůvodněním "CSD A7", tedy z důvodu nevýznamnosti (Unremarkable people, groups, companies and web content.). --Luděk 14:57, 30. 5. 2007 (UTC)
Oukej, ubili jste mě pravidlama.--Juan de Vojníkov 15:05, 30. 5. 2007 (UTC)