Diskuse:Martin František Vích

Obsah stránky není podporován v jiných jazycích.
Přidat téma
Z Wikipedie, otevřené encyklopedie

P. Martin Vích zemřel dnes 8. října 2008

Děkujeme Vám za Vaše upozornění - Wikipedie je však postavená na věrohodných a ověřitelných zdrojích informací - Vaše informace je tudíž prozatím neověřena ** Zkuste, prosím, uvést nějaké věrohodné informační zdroje (tištěné či internetové) ** Děkujeme za pochopení ** --MiroslavJosef 8. 10. 2008, 11:23 (UTC)

Otec Martin Vích zemžel krátce před půlnocí 7.10.2008 zdroj:www stránky českobudějovické dieceze. Osobní sdělení zdrav. ošetřujícího personálu plicního odd. Strakonické nemocnice. Šebestová

Děkuji, omlouvám se, ale když jsem se tam naposled díval, stránky diecéze ještě nefungovaly. Jinak bohužel nemohu akceptovat tu příčinu smrti, na stránkách diecéze není. Nicméně pokud se později objeví v nějakém oficiálním dokumentu či zveřejněném prohlášení rodiny, bude ji možno znovu vložit. Anonymní IP adresa je jako zdroj nepřijatelná (i já bych byl jako zdroj nepřijatelný) a odovolávka na zdroj typu soukromé sdělení je nepřípustná, protože ji nejde rozumě ověřit. Lituji, ale je to nutná pojistka proti různým trikům a podfukům. Podotýkám, že tomu tvrzení zcela věřím, ale princip doložitelnosti je třeba dodržovat, protože když ho pomineme v jednom případě, bude problém ho prosadit v jakémkoliv jiném. --Cinik 9. 10. 2008, 07:43 (UTC)

uranový důl[editovat zdroj]

jen bych chtěl upozornit na menší nepřesnost - nejedná se o uranový důl ale o důl, v němž se těžilo černé uhlí.