Diskuse:Maltézský kříž (znak)

Obsah stránky není podporován v jiných jazycích.
Přidat téma
Z Wikipedie, otevřené encyklopedie

Kategorie: provizorně jsem zde udělil kategorii Duchovních řádů, kam spadají již i ostatní rytíři, velmistři atd. Ale pravděpodobně by byla lepší kategorie Heraldika - ???. Prozatím mi není jasné, jak se nová kategorie dělá, sorry, navíc nevím, jestli bych někomu nefušoval do jeho domény. -- -jkb- 08:06, 5. 9. 2004 (UTC)

Jsem pro tu heraldiku, ale ponechal bych to v obou kategoriích.
Nová kategorie se založí tím, že se prostě uvede u článku. Potom je ještě dobré tu novou kategorii zařadit někam do hierarchie kategorii - uvedením, do jaké kategorie patří.
Je pravda, že se dost věnuju zařazování do kategorií, ale byl bych velmi rád, kdyby to dělali všichni - alespoň u nově založených článků. Vůbec si nemyslím, že by to měla být něčí doména. Problém je v tom, že poměrně často nevím, jak ty kategorie uspořádat do stromu, v některých oborech se vůbec nevyznám. A taky to občas musím reorganizovat (což se dělá dost blbě), když mi dojde, že je všechno jinak :-)
Mojža 14:38, 7. 9. 2004 (UTC)
Já už jsem si říkal, že moje původní naděje, že později nebo dříve musejí články nezařazené do kategorií dojít, je marná :-) - a ostatně na Speciální:Uncategorizedpages je jich pořád dost a dost. Nicméně pro případ takovýchhle pozdějších masových změn, nedalo by se to svěřit robotovi Michala Jurosze? Strojovou náhradu šablony stub za pahýl už zvládl, tak tohle by snad nemělo být zásadně odlišné; když nic jiného, aspoň by to pročistilo Poslední změny. --Malýčtenář 10:53, 9. 9. 2004 (UTC)
Já bych to velmi uvítal, kdyby byla k dispozici nějaká hromadná změna v kategoriiích, to by byla dobrá věc.
Taky by bylo dobré, kdyby nově vzniklé články byly hned opatřeny kategorií, ale s tím asi nic nenaděláme. Navíc v některých oblastech kategorií je trochu chaos, nebo potřebné kategorie zatím neexistují a orientace je dost špatná. Možná pomohou projekty, když v nich bude pro určitý druh článku doporučení pro zařazování do kategorií, ale to je taky hudba budoucnosti.
--Mojža 11:10, 9. 9. 2004 (UTC)


Dobrý, dík všem. Tak já v poslední době kategorie u mých nových článků (kopírováním) už dělám, problém byl s takovými, kde mi kategorie scházela, jenže zdá se, že s návodem pana Mojžy zvládnu i kategorie nové (někdy je to jednodušší, než si jeden myslí). Já si všechny svoje články ještě jednou příležitostně projdu.
Mimochodem, ta kategorie Náboženství u Hypogea jistě může zůstat, snad později příjdou i další (něco s megalitickými památkami, neolitikum atp.). -- -jkb- 14:47, 12. 9. 2004 (UTC)