Diskuse:Malachov (pevnost)

Obsah stránky není podporován v jiných jazycích.
Přidat téma
Z Wikipedie, otevřené encyklopedie
Poslední komentář: před 5 měsíci od uživatele Pediewiki v tématu „Malakov

Malakov[editovat zdroj]

Na první pohled se zdá návrh na přesměrování logický; chceme mít "chlívečky" pro jednotlivé významy. Problém je, že dort Malakov svůj článek nemá. Kdo se zajímá o dort, nebude otvírat článek Malakov (pevnost). A to je chyba, protože by se mohl dočíst i o dortu.

Další výhrada je osobní, a uvedu je na příkladech.

Případ č. 1 : Viděl jsem název s nesmyslným názvem CAB, ale o přesměrování jsem nic nevěděl. Proto požádal o zrušení článku CAB, dále jsem zkopíroval původní text a vložil ho do nového článku ABC. Dále jsem vytvořil "rozcestník", kdy jsem uvedl, že mimo článku ABC, existuje i podobný článek DEF a je nutno vytvořit článek GHI. Moje neškolené zásahy vyvolaly zrušení článku a "zisk" invalidního článku v mé statistice.

Případ č.2 : Vytvořil jsem článek ABC a někdo navrhl sloučení s existujícím článkem XYZ, který byl s mým textem v rozporu. Návrh byl přijat, a text mého článku vytvořil většinu textu článku XYZ. Ze statistiky mých článků zmizel mnou pracně vytvořený článek. A když někomu něco zmizí, druhému se něco objeví. Takže článek existuje, ale statistiku si vylepšil někdo jiný.

Diskutovaný návrh také povede ke zrušení mého autorství?

--Pediewiki (diskuse) 18. 11. 2023, 18:45 (CET)Odpovědět