Diskuse:Krach na newyorské burze

Obsah stránky není podporován v jiných jazycích.
Přidat téma
Z Wikipedie, otevřené encyklopedie

Krach na newyorské burze rozhodně neodstartoval Velkou hospodářskou krizi! Takhle to dopadá, když může editovat text kdejaké děcko s povrchními znalostmi dějepisu ze ZDŠ.

Díky za komentář. Pokud v článku najdete nesrovnalosti, neváhejte je opravit. Záložka "editovat" v horní části stránky je tu pro všechny. Díky za spolupráci. S pozdravem --Mercy 31. 8. 2011, 11:55 (UTC)
Komentář je sice moc hezký, ale ještě mnohem lepší je pochybný text upravit bez komentáře (protože Váš komentář text nevylepší ani náhodou - nikomu zde nelze nic nijak nařizovat či předepisovat). ** Sloveso "odstartoval" jsem nahradil IMHO lepším slovem. MiroslavJosef 31. 8. 2011, 12:13 (UTC)

Přesnost[editovat zdroj]

Věřím, že zdroj je celkem OK, ale článek na en má docela jiné vyznění (příčina/následek, největší,...). Čímpak to? --Miraceti 18:22, 24. 10. 2007 (UTC)

Vycházel jsem z německé verze a přiloženého externího odkazu. Víc k tomu nedokážu říci, neboť to není zrovna moje parketa, spíše nouzový záskok. Klidně to opravte, máte-li pocit, že je tam chyba. --Šandík 18:25, 24. 10. 2007 (UTC)
Ještě jsem to rozepsal podle toho článku na penize.cz, asi to opravdu byla až příliš stručná a tudíž zkratovitá) verze.
Odstranil jsem šablonu "přesnost", neboť u odkazu z titulní strany to asi není moc dobré a článek nyní považuji za v rámci možností přesný. Pochopitelně je to stále pahýl se všemi nešvary z toho plynoucími. --Šandík 21:19, 24. 10. 2007 (UTC)