Diskuse:Konkláve

Obsah stránky není podporován v jiných jazycích.
Přidat téma
Z Wikipedie, otevřené encyklopedie

Jakého rodu je vlastně slovo konkláve? V poslední větě článku je použit ženský ("byla") a vzápětí střední (nebo mužský) rod ("jeho"). Vnímám "konkláve" jako nesklonné středního rodu.

Odstranění „souvisejícího tématu“[editovat zdroj]

Historici danou legendu jednoznačně identifikují jako smyšlený protikatolický pamflet. Udávat ji jako významný související článek do seriózního článku o konkláve je absurdní. Patří snad do článku o Kazachstánu jako hlavní související článek Boratovy gegy, či do článku o ČR scény z gumáků? --Cinik 22:11, 21. 12. 2007 (UTC)

Encyklopedicky významné nepřátelské legendy (s tím, že tato ani není tak úplně nepřátelská) do článku patří - když ne přímo do textu, tak přinejmenším jako odkaz na důležitá související témata. Zmínka o Boratovi zajisté do článku o Kazachstánu také patří. --ŠJů 23:33, 21. 12. 2007 (UTC)

Vy si ze mne děláte srandu. Související články mají shrnout nejdůležitější články související s tématem. Proto v nich tento odkaz nemá co dělat vůbec - jednak mezi ně nepatří už z definice, jednak pokud by tam patřil on, patří tam stovky dalších. Nemluvím o zmínce o Boratovi, ale o tom, zda by mezi Souvisejícími články o Kazachstánu měla být nějaká skeč z Boratových popisů Kazachstánců. --Cinik 23:42, 21. 12. 2007 (UTC)

Ne ten odkaz sem nepatri, nejsme odkazovnik, patri sem jen skutecne vyznamne vci, stene jako Borat nepatri do Kazachstanu. Dokonce ani Svedsko nema mit odkaz na linux. Pochopte, ze to neni pro clanek vyznamne. --Vrba 23:56, 21. 12. 2007 (UTC)