Diskuse:Komunita Taizé

Obsah stránky není podporován v jiných jazycích.
Přidat téma
Z Wikipedie, otevřené encyklopedie

Hele tak nevím, pokud je toto združení či komunita atp. v Česku známo pod českým názvem, tedy Komunita Taizé, tak bych byl pro přesun (s výměnou přesměrování), tohle já vážně nevím, já na to skočil ani ne tk z ktuální situace, ale já jednou znal pár lidí, který tam jezdili? no jenže někdo mi stejnak šlohnul heslo v aktualitách, přišel jsem trochu později.... -jkb- 16:36, 19. 8. 2005 (UTC)

Já tam nejezdil, ani neznám nikoho, kdo by tam jezdil. Jinak co vím, tak se mu v ČR říká lecjak... Cinik 16:38, 19. 8. 2005 (UTC)
aha, no já s tím měl i jiný problém, o kterým jsem se tu zatím nezmínil, a který není jinak popisován, ani mnou; ty jejich meditace probíhaly tak, že lidi co tam byli z toho vycházeli trochu vyšinutý; my jsme jeli v šesti mikrobusem v sedumdesátých z Berlína do Španělska, přičemž jsme dva cestou vyzvedli právě v Taizé; dycky když si jeden z nich v těch prvních dnech sednul za volant tak jsem z auta vyskočil a utíkal pěšky za ním, nějak pro jistotu, aby se mi nic nestalo. Za týden se to uklidnilo... no jo... -jkb- 16:50, 19. 8. 2005 (UTC)