Diskuse:Josef Braun

Obsah stránky není podporován v jiných jazycích.
Přidat téma
Z Wikipedie, otevřené encyklopedie

V seznamu chybějících článků WIKI jsem jméno našel, proto jsem ho zpracoval alespoň v této neumělé formě. Měla by tam být i šablona směr Wikisource --P.Starý 05:45, 24. 12. 2007 (UTC)

Braunů ve víc[editovat zdroj]

Známých nositelů jména Braun je možné najít na Internetu několik, světoznámý sochař, sportovci, důstojníci, vynálezci... A navíc je tuším braun německy hnědý. A tak je na čase zvážit případný rozcestník, kdyby někdo hledal Brauna a nevěděl jeho křestní jméno. A jinak plánuji v rozšiřování hesla Josef Braun pokračovat, určitě najdu v knihovně nějakou literaturu, jen co budu mít čas. V Literárním atlase 1938 je i jeho fotka, foto hrobu, jenže není uveden autor a tak je sem dát v dohledné době nelze --P.Starý 22:07, 2. 1. 2008 (UTC)

Vlastními silami pořízené fotografie náhrobků, pamětní desek a bust jsou dobrou alternativou k fotkám, jejichž zveřejnění nám nedovolují trvající nebo nevyjasněná autorská práva. Pokud bydlíte poblíž a máte možnost fotografovat, fotky udělejte; pokud nemáte, zkuste požádat kolegy ve wikiprojektu Fotografování, třeba někdo z nich bude mít s fotoaparátem cestu okolo takového místa. Běžnou portrétní fotku z atlasu bychom mohli použít za předpokladu, že od jejího prvního zveřejnění (což nemuselo nutně být ještě za života vyobrazené osoby) uplynulo 70 let a doložíme, že jsme se snažili autora fotky usilovně zjistit, leč neúspěšně. Je to však jen můj názor, který nemusí odpovídat oficiálním pravidlům. --Milda 00:47, 3. 1. 2008 (UTC)