Diskuse:Jmenuji se Sam

Obsah stránky není podporován v jiných jazycích.
Přidat téma
Z Wikipedie, otevřené encyklopedie

Ano, sekce "zajímavosti" skutečně byly převzaty z csfd. Ovšem také jsem to v článku "jmenuji se Sam" uvedla. K žádnému porušení autorských práv tedy nedošlo!-- Tento nepodepsaný komentář přidal(a) uživatel(ka) Migalada (diskuse)

Bohužel, tak to není, to že jste uvedla odkud text je neznamená, že k němu máte práva, ale pokud je máte a text pod příslušnou licencí uvolnit můžete postupujte podle návodu ve Vaší diskusi. Díky--Horst 7. 12. 2009, 21:29 (UTC)
Pokud k tomu můžu něco říct, tak překopírovat beze změny celé odstavce z jiné stránky se bere jako porušení copywritu. Je třeba text přeformulovat vlastními slovy. Jste-li na Wikipedii nová, doporučuji ohledně tohoto přečíst si Wikipedie:Porušení práv, pokud jste tak ještě neudělala. S pozdravem, Hidalgo944 7. 12. 2009, 21:32 (UTC)
Dobrá tedy...Informace z csfd, jsou pouze přeložené informace z imdb...Ale jinak je vše můj vlastní text. Ráda bych vás proto požádala, abyste část "zajímavosti" smazal a zbytek textu opět uvolnil. Vytvořit článek na wikipedii byl jeden z našich školních úkolů a tím, že jste mi článek zablokovali, mám úkol nesplněný. Děkuji za pochopení.--Migalada 7. 12. 2009, 21:45 (UTC)
Po přiznání to uděláme takto, článek smažu celý (neexistuje totiž verze bez porušení práv) a Vy si jej založíte znovu bez té zkopírované sekce (vložím jej na stránku Wikipedista:Migalada/pískoviště a odtud si ho vytáhnete), tím bude úkol splněn a vy v historii hesla jako vkladatel. OK?--Horst 7. 12. 2009, 21:54 (UTC)
Děkuji--Migalada 8. 12. 2009, 06:25 (UTC)