Diskuse:Jiří Kvita

Obsah stránky není podporován v jiných jazycích.
Přidat téma
Z Wikipedie, otevřené encyklopedie

Kolega Ioannes Pragensis předčasně odstanil šablonu {{významnost}}, aniž by se nějak pokusil významnost doložit, dokonce dle svých vlastních slov ani podrobně významnost nezkoumal. Vracím šablonu zpět, nechme prosím uplynout stanovenou lhůtu 14 dnů a dejme možnost skutečně doložit encyklopedickou významnost. O tom zda doložena byla či nebyla ať rozhodne po uplynutí této lhůty jiný správce. --Jowe 9. 8. 2011, 13:51 (UTC)

Článek obsahuje zdroje o Kvitovi, pro vložení šablony není důvod (je určena "pro články, u nichž je vysoce pravděpodobné, že nevyhovují doporučení Wikipedie:Encyklopedická významnost"), zatímco zde to je jen možné, nikoli vysoce pravděpodobné. Podle Wikipedie:Odložené smazání#Řešení konfliktů je potřeba, aby strana, která tvrdí, že významnost není doložena, nominovala článek na AfD, pokud se diskusí nedospěje k jinému závěru. Proti vložení šablony tedy protestuji a prosím, aby byla odstraněna.--Ioannes Pragensis 9. 8. 2011, 13:58 (UTC)
Subjekt je významný, pokud je dokumentován ve více netriviálních nezávislých publikovaných zdrojích nebo jestliže splňuje oborově závislá kritéria. Osoba Jiřího Kvita je zmiňována jen v souvislosti s tenisovým úspěchem jeho dcery.--Jowe 9. 8. 2011, 14:07 (UTC)

To nemáte pravdu, i o jako místostarostovi Fulneku [1],[2] adalší, ale moc významné to není...--Mirek256 9. 8. 2011, 14:14 (UTC)