Diskuse:Jelení loučky

Obsah stránky není podporován v jiných jazycích.
Přidat téma
Z Wikipedie, otevřené encyklopedie

Přístup na vrchol[editovat zdroj]

Pokud je mi známo, na vrchol ze zmíněné strany žádná cesta nevede. Jedna poměrně široká cesta vede po svahu asi 50 výškových metrů pod vrcholem, na samotném vrcholu a u vrcholové tyče jsem nezaznamenal ani pěšinku. --Martin Vavřík 23. 7. 2010, 19:18 (UTC)

Vycházel jsem z turistické mapy na Mapy.cz. Cesta je patrná i po přepnutí na fotomapu, i když je možné, že fotomapa není aktuální a cesta mezitím zarostla. Sám jsem na vrcholu nebyl, takže budu jenom rád, když kapitolu Přístup opravíte/doplníte podle vlastních zkušeností.
Jinak jsem nadšený, s jakou rychlostí vytváříte nové stránky. Já jsem sotva stihl rozmístit novou šablonu Jesenické tisícovky na pár stránek a mezitím jsou na světě další 2 tisícovky :-) Ještě vás chci poprosit, jestli můžete k vašim novým tisícovkám (i pahýlům) přidávat šablonu Geo dms. Chystám totiž mapu tisícovek (beta verze zde), která je založena právě na Geo dms souřadnicích stránek z Kategorie:Tisícovky v Česku. Předem díky a držím palce v postupném zamodřování jesenických tisícovek... --Maoman 23. 7. 2010, 19:54 (UTC)
Beru (opět) zpět. Problém s Geo dms vyřešen. Vidím, že jste souřadnice vložil, ale z nějakého důvodu se na mém počítači (s IE7) nezobrazují. Trochu jsem si s tím pohrál a zjistil jsem, že když je šablona Geo dms pod šablonami Commonscat nebo Pahýl, tak se souřadnice neukazují, když je ale nad nimi, zobrazují se souřadnice bez problémů. Nevím jestli je to problém prohlížeče nebo MediaWiki, ale radši prosím vkládejte Geo dms před Commonscat i Pahýl. Díky! --Maoman 23. 7. 2010, 20:08 (UTC)