Diskuse:Jan Zahradník

Obsah stránky není podporován v jiných jazycích.
Přidat téma
Z Wikipedie, otevřené encyklopedie

Heslo Jan Zahradník jsem stvořil já. Použil jsem jako obrázek fotografii hejtmana Zahradníka z jeho webových stránek a opatřil jsem si k tomu jeho výslovný souhlas (mailem). Doručil jsem to komusi zde na Wiki. Přesto nebylo ověření uznáno dostačujícím a obrázek byl smazán (viz.historie). Pokládám to za velmi hloupé a znechucující. Pravidla pro ověřování obrázků jsou nesmyslně složitá, nepřehledná a naprosto nevyhovující.

to souhlasím, leč bohužel to takto musí být, aby byly v souladu s českými zákony respektive dalšími zákony, dle kterých se musíme řídit. Chyba pak není ve Wikipedii ale v legislativě států. --Chmee2 09:30, 10. 3. 2008 (UTC)

Nějak jsem nepochopila na co je zde odkaz na Jihočeskou univerzitu, nechápu, co s ním má společného. Kromě toho, že ji několikrát navštívil jako hejtman. Nechtěla jsem ten odkaz hned mazat, možná mi něco uniklo?! Vysvětlí to někdo?--Schuminka janička 16. 12. 2008, 13:10 (UTC)

Dal jsem ty odkazy pryč. Kdyby odkaz vedl aspoň na článek o něm na těch stránkách, smysl by to mělo, ale takhle to bylo nadbytečné. --Dezidor 16. 12. 2008, 13:15 (UTC)