Diskuse:Jan Tamáš

Obsah stránky není podporován v jiných jazycích.
Přidat téma
Z Wikipedie, otevřené encyklopedie

Hmm, tak pan Tamáš má už i stránku na wikipedii. Proč? Je nějak důležitý? Kromě jeho patetického boji proti za bezbrannost západní civilizace proti jaderným hrozbám ze států vedených fanatiky? Ale nechci zakládat flame. Prosím o věcné odpovědi. -- Tento nepodepsaný komentář přidal(a) uživatel(ka) 147.229.206.67 (diskuse)

Wikipedie se řídí encyklopedickou významností a Tamáš je známý jednak jako předseda malé neparlamentní strany, a též jako levicový aktivista spjatý s NE Základnám. Dost se o něm mluvilo, tak byl měl čtenář mít právo si na Wikipedii dohledat, co je dotyčný vlastně zač. Pochopitelně by pro vyváženost textu bylo dobré dodat i kritiku vůči jeho osobě a skutkům. --Dezidor 08:01, 9. 6. 2008 (UTC)

Asi těžko něco kritizovat na jeho činnosti, pokud se o tyto otázky zajímáte. Ale trapný pokus v článku je -:))), myslím tím vyživnost čajů a šťáv ha ha a odvolávání se na neznámého lékaře.

Významnost čehokoliv na Wikipedii neposuzujeme podle svého subjektivního dojmu (Váš nebo i můj osobní názor), ale dostatečného počtu věrohodbých zdrojů informací - viz Wikipedie:Významnost, z tohoto hlediska článek plně vyhovuje všem závazným pravidlům Wikipedie ** S pozdravem --MiroslavJosef 17. 1. 2010, 12:54 (UTC)