Diskuse:Ivana Chýlková

Obsah stránky není podporován v jiných jazycích.
Přidat téma
Z Wikipedie, otevřené encyklopedie

Partnerství s Janem Krausem je všeobecně známé (sám jsem viděl nedávno několikrát v trelevizi) stejně jako fakt, že Janovou ženou byla či stále ještě je Jana Krausová. Pokud se Jan Kraus nerozvedl, nemůže být jeho ženou, to by byla nezákonná bigamie. ** Zdravím vespolek. MiroslavJosef 9. 12. 2010, 13:56 (UTC)

Vždyť "partnerství" nepopírám, je si nejsem jistý (resp. chce to věrohodný zdroj), že nejsou manželé. Sám píšeš: „Janovou ženou byla či stále ještě je… ,“ což je další nejistota "byla či je"?. --Kacir 9. 12. 2010, 14:00 (UTC)
Jasně, ale o internetové zdroje bych se v tomto konrétním případě příliš neopíral, respektive měly by být zcela korektkní a naprosto věrohodné (žádný bulvár a žádný JPP - natolik mám paní Ivanu i Honzu rád, že bych byl nerad, by zde o nich byl napsán nějaký nesmysl). MiroslavJosef 9. 12. 2010, 14:05 (UTC)
Jak jsem se díval na G, tak je pravděpodobné skutečně „partnerství“ nikoli manželství. Bude potřeba info ozdrojovat, aby dostálo nárokům Wiki. --Kacir 9. 12. 2010, 14:14 (UTC)