Diskuse:Hutnění

Obsah stránky není podporován v jiných jazycích.
Přidat téma
Z Wikipedie, otevřené encyklopedie

Reaguji na smazání článku Hutnění z důvodu podezření na porušení autorských práv. Jsem skutečným autorem původního článku, který vyšel v časopise Stavební technika a v původní časopisové podobě jsem byl rovněž jako autor uveden (mohu doložit .pdf souborem původního článku). V internetové podobě je ovšem (omylem?) u článku uveden jako autor někdo jiný a fotografie jsou připsány firmě Phoenix Zeppelin, i když vyfotografované stroje jsou evidentně výrobky české firmy NTC STAVEBNÍ TECHNIKA. Źádám tedy o vrácení článku na původní místo a časopis Stavební technika o náprvu chybně uvedeného autora v internetové podobě článku.

Ing. Pavel Langer (Langer.P[na]seznam.cz) – Tento příspěvek přidal(a) Langer.P,22:19, 17. 5. 2007 SE(L)Č


Ale na oněch stránkách je jako autor uveden: "Jan Belekanič". --Luděk 20:23, 17. 5. 2007 (UTC)
Aha, v PDF verzi je uveden "Pavel Langer". OK, pošlu Vám ověřovací mail. --Luděk 20:25, 17. 5. 2007 (UTC)
Ověřovací mail odeslán, čekáme na odpověď. --Luděk 20:29, 17. 5. 2007 (UTC)
V článku je použit materiál (http://stavebni-technika.cz/clanky/zhutnovaci-stroje-pro-zemni-prace/vyuziti-male-hutnici-techniky-ve-stavebnictvi/pdf/54.pdf) uvolněný držitelem nebo vykonavatelem autorských práv pod licencí GFDL. Povolení bylo doručeno do systému VRTS spravovaného PR oddělením Wikimedia pod číslem 2007051710014084.

Tato šablona neslouží k prohlášení autora o vlastnictví; vkládá ji pouze tým VRTS poté, co na e-mail permissions-cs@wikimedia.org obdrží jasné potvrzení o uvolnění díla pod danou licencí.