Diskuse:Hithit

Obsah stránky není podporován v jiných jazycích.
Přidat téma
Z Wikipedie, otevřené encyklopedie
Poslední komentář: před 1 rokem od uživatele Marek Genius v tématu „Antivir

Vybrané projekty[editovat zdroj]

Pokud by zde vůbec měly být vypsané konkrétní projekty, pak by to mělo být pouze na základě objektivních měřítek jako je x projektů s nejvyšší vybranou částkou, popř. x projektů s nejvyšším překročením cílové částky. Vybírání omezeného množství "významných a zajímavých" projektů je subjektivním hodnocením a na wikipedii nepatří. Každý HitHit projekt, který se považuje za zajímavý by si zde potom mohl dělat reklamu. --Martin J. Němeček (diskuse) 12. 6. 2021, 13:08 (CEST)Odpovědět

Antivir[editovat zdroj]

Doplnil jsem požadované zdroje, ale s Antivirem tedy nevím. Podle tiskové zprávy Hithitu (formát DOCX) se do kategorie zapojilo 312 projektů, z toho 162 bylo úspěšných a těchto 162 projektů nasbíralo více než 26 milionů korun. Ovšem podle blogu se kategorie zúčastnilo jen 73 projektů (netuším, zda myslí projekty celkově, nebo jen projekty, které byly ukončeny úspěšně, srv. 312 a 162) a nasbíraly jen přes 18 milionů korun (a nemyslím si, že více než 18 milionů znamená více než 26 milionů). Buď něco špatně chápu, nebo jsem něco špatně přečetl, nebo v tom mají chaos.

Ještě by bylo možné, že blog by byla stará zpráva a od té doby přibyly další projekty a finance. Ovšem blog byl vydán 29. 3. 2022 a  tisková zpráva je uvedena na stránce Pro média, která ovšem byla vydána již 20. 11. 2021. Teoreticky je možné, že stránka Pro média byla sice vydána jíž v roce 2021, ale od té doby byla aktualizována a zmíněná tisková zpráva vyšla např. v létě 2022 – ale že by od března počet projektů narostl na více než dvojnásobek?
--Marek Genius (diskuse) 23. 9. 2022, 02:18 (CEST)Odpovědět