Diskuse:František Mensi

Obsah stránky není podporován v jiných jazycích.
Přidat téma
Z Wikipedie, otevřené encyklopedie

Vážení anonymní Wikipedisté,

nerad volím tuto cestu, ale jiný způsob v tomto ohromném množství instrukcí a možností nevidím. Třeba tu někde je odkaz na "Napište nám", ale bohužel jsem jej v tom rozčilení nenašel. Všiml jsem si věty, že "Wikipedie není chat, je to encyklopedie". Už proto bych raději volil přímou cestu emailu a neobtěžoval případné další čtenáře. A právě proto, že je Wikipedie encyklopedií a denně je hojně uživateli vyhledávána, věřím, že jde jejím autorům o správnost, věcnost, dobré jméno a s tím spojenou solidnost.

Rád bych požádal o smazání hesla "František Mensi". Neznám anonymního Wikipedistu pod jménem "Hidalgo944", nevím, kdo to je, ale už několik kliknutí do dalších diskusí mě ujistilo, že nejenom v tomto případě není všechno v pořádku. Nechápu jak je možné, že zde může být otištěno něco takového. Tento přístup jen znevažuje hodnověrnost a solidnost vaší databáze. Vzít bez vědomí autora jeho několikaletou vědeckou práci, nesmyslně ji zkrátit do několika vět, zamlčet jeho jméno, nezmínit zásadní údaje a navíc uvést řadu omylů, je bezohledné v mnoha směrech a možná i právně postižitelné.

Vědecká práce o této osobnosti nebyla ještě dokončena, přesto by bylo možné z dosud zjištěných poznání vytvořit hodnotné a věcné heslo, když už Wikipedie o ně stojí. Publikoval jsem již řadu článků včetně hesla do Českého hudebního slovníku.

Nepožaduji vysvětlující komentáře, prostě jen to heslo vymažte. Pokud opravdu stojíte o heslo "František Mensi" a jeho správný obsah, obraťte se, prosím, na mě. Mohu dodat i obrázky a řadu dalších doplňujících odkazů.

Stejně tak mohu učinit i u hesla Karel Loos. Ten naštěstí "někdo" ještě z mojí práce nevytvořil, ikdyž je u něj uveden správný rok narození, na který jsem další věděckou prací celkem nedávno také přišel já.

S pozdravem neanonymní Karel Procházka -- Tento nepodepsaný komentář přidal(a) uživatel(ka) 85.71.40.158 (diskusebloky) 4. 4. 2014, 00:50‎ (CE(S)T)

Dobrý den, pokud jsou v tom hesle chyby, pak je prosím smažte nebo opravte. --Jvs 4. 4. 2014, 09:51 (UTC)