Přeskočit na obsah

Diskuse:Estes

Obsah stránky není podporován v jiných jazycích.
Přidat téma
Z Wikipedie, otevřené encyklopedie

Nelogický redirect. [1] Proč fotbalista má být ten, na koho se to bude přesměrovávat? Navrhuji smazat a nebo udělat kvalitní rozcestník --Chmee2 23:54, 20. 3. 2007 (UTC)

Dobře, dnes už na to nemám čas, snad zítra, pokud nezapomenu, nebo to udělej(te) ty(vy). Když zatím ale žádný jiný pojem s názvem Estes na wiki není, myslím, že stačí redirekt, a až někdo bude chtít vytvořit článek o jiném Estes, přepíše to. Glivi 23:59, 20. 3. 2007 (UTC)
právě to je to svazující :) a chybné, pokud na wiki jiný článek není není dobré dělat redirect, pač v nějakém článku může být odkaz na estes uplně v jiné souvislosti (nevim, jestli to v tomto případě tak je, či nikoliv) a čtenář si pak klikne a automaticky ho to hodí na fotbalistu :) Jaké pak může být jeho zmatení, co tam najednou dělá fotbalista, když chtěl zrovna americkou bitevní lod ;) Pokud nebude znát redirect, mohl by si myslet, že ten fotbalista pomohl pak vbyhrát válku ;)) (hodně přeháním ;) Osobně se mi do toho nechce ;), proto jsem byl pro variantu smazat ;)) --Chmee2 00:03, 21. 3. 2007 (UTC)
Já jsem zase pro variantu nemazat, vždy a všude ;) Takže jsem z toho radši ten rozcestník vytvořil. Glivi 17:42, 21. 3. 2007 (UTC)