Přeskočit na obsah

Diskuse:Druhá šance (pořad)

Obsah stránky není podporován v jiných jazycích.
Přidat téma
Z Wikipedie, otevřené encyklopedie

Významnost[editovat zdroj]

Můžete mi, prosím, vysvětlit čím je tento pořad obecně encyklopedicky významný oproti tuctům jiných TV pořadů? --egg 7. 2. 2009, 19:45 (UTC)

to jsem už někde řešil, že neni vhodné moc psát do wiki o budoucích věcech...ale přes významnost to těžko smažeš, ale seženu ti ještě něco...sem tam dal první tři odkazy z googlu..--H11 7. 2. 2009, 19:48 (UTC)

Když to nepovažuješ za vhodné, tak to neprosazuj. Dodal jsi jen další triviální zdroj, navíc obecně nevěrohodný (Blesk). Podle mě není možné nezávisle a netriviálně referovat o něčem, co je dosud známo výhradně z proklamací výrobce. Opět musím revertovat. --egg 7. 2. 2009, 20:35 (UTC) To škrtnuté beru zpět, spletl jsem si Blesk a Bleskově. --egg 7. 2. 2009, 20:37 (UTC)

Jsem pro smazání, ale ne přes významnost,
Trivialita poměřuje, jak jdou publikovaná díla do hloubky, jde-li o exkluzívní informace nebo o pouhá slovníková hesla a jestli mluví o subjektu přímo, nebo jej jen zmiňují.

Články, jejichž předmět není znám větší skupině lidí, přinášejí velký problém - není dost wikipedistů, kteří by článek mohli upravovat a kontrolovat. Někdy jsou to pokusné články, ke kterým se autoři nikdy nevrátí. Kvalita článků Wikipedie roste s počtem editací, pokud je vytvořen článek jen pro jednu editaci, měl by být smazán.

Pokud píšete o tématu, o jehož významu by mohly vzniknout pochybnosti, snažte se v článku význam jasně vysvětlit a doplnit odkazy na externí zdroje (např. články v denním tisku).

IMHO to triviální zmínky nejsou, (několik odstavců).
proto to pokud se nedohodneme je jediná šance HoS kvůli tomu, že je to v budoucnosti.--H11 7. 2. 2009, 20:57 (UTC)

Proč to chceš smazat ty? (Neptám se na proceduru, ale na argumenty.) Na základě jakých pravidel? --egg 8. 2. 2009, 11:22 (UTC)

V podstate podle pravidel ta možnost smazání neni a jediné co obchází pravidla je HoS. Jinak správně bych měl založit ŽoK,jestli do encyklopedie patří budoucí události...kde jsem přesvědčen , že by většina lidí řekla že patří (viz budoucí olympiády například). Stejně jako by skončilo HoS ponechat. Takže článek je nesmazatelný i když osobně s tím nesouhlasím.--H11 8. 2. 2009, 11:27 (UTC)

Není nesmazatelný, ta věc je prostě nevýznamná a několik dní po uvedení nejspíš stále bude. --egg 8. 2. 2009, 11:40 (UTC)

nevýznamná podle zdrojů IMHO již teď není, pockam 29 dni na ještě lepší zdroj a když nebude tak HoS holt...--H11 8. 2. 2009, 11:43 (UTC)

Pravda že jsem tuhle diskuzi nečetl celou. Takže nebudu reagovat na nic určitého. Jen k první části diskuze: nevím, proč by nemohl mít každý pořad svůj článek. Jde o to, že ne každý je sem napíše. Je pravda, že teď zpětně si myslím také, že nabylo asi nejvhodnější psát o něm dopředu. Ovšem nesouhlasím s nevýznamností kterou uživatel egg vložil. V době kdy vyprší lhůta pro vylepšení bude již pořad ve vysílání, a jsem si jist, že já, či někdo jiný článek doplní a vylepší. Nazdar --Zipacna1 8. 2. 2009, 17:39 (UTC)