Diskuse:DinoPark Vyškov

Obsah stránky není podporován v jiných jazycích.
Přidat téma
Z Wikipedie, otevřené encyklopedie
Poslední komentář: před 8 lety od uživatele Halef v tématu „Propagace - pokus o nápravu

Propagace - pokus o nápravu[editovat zdroj]

Úprava článku, aby nešlo o reklamu/propagaci. Uvítám zpětnou vazbu.

Původně Nově Komentář
DinoPark Vyškov je zábavní a vzdělávací atrakce vhodná pro rodiny s dětmi všech věkových kategorií a školní exkurze. DinoPark Vyškov je zábavní park, obsahující zejména modely dinosaurů. "vhodnost" je nedoložená (a pro wiki nezajímavá)
V přírodním parku se nachází desítky prehistorických modelů druhohorních zvířat (statických i robotických) propracovaných do nejmenších detailů a doprovázených zvukovými efekty. V přírodním parku se nachází několik desítek prehistorických modelů druhohorních zvířat (statických i robotických), doprovázených zvukovými efekty. "do nejmenších detailů" se těžko prokazuje (a definuje)
DinoPark je atrakcí na způsob populárního Jurského parku. Grafika a dekorace parku (např. vjezdová brána) odkazují na film Jurský park. "na způsob" bych bral kdyby tam měli živé dinosaury
Park patří k nejnavštěvovanějším turistickým cílům na jižní Moravě Park patří k nejnavštěvovanějším turistickým cílům v jihomoravském kraji (5. místo v roce 2011). zpřesněno a ozdrojováno
K vidění je zde např. třetihorní škorpion, otisk křídel pravěkých vážek, fosilie přesliček nalezených na našem území, imitace autentického paleontologického výkopu a mnoho dalších zajímavostí. -"mnoho dalších zajímavostí" kromě " k vidění" a toho konce je ten výčet za mě v pořádku
Ve stylu druhohor je upravena také prodejna suvenýrů DinoShop, občerstvení DinoCafé i DinoGril. smazáno Vágní, (co je "styl druhohor")?
Cesta vede centrem města přes dva kruhové objezdy ulicí Tyršova, kde na druhém kruhovém objezdu dopravce odbočí směr Ivanovice na Hané k Marchanickému háječku.
Doprava je kyvadlová, cesta vláčkem ze Zooparku doprovázená zvukovým průvodcem trvá zhruba 15 minut. Návštěvníky převáží také autobus „DinoExpres“.
smazáno patří do bedekru či navigace, ne do wiki
(u borovice) Jde o botanický unikát. smazáno hodnotící tvrzení. Zbytek popisu borovice mi přijde adekvátní.

--Halef (diskuse) 29. 8. 2015, 22:40 (CEST)Odpovědět

P.S. Výše uvedené se týká této revize. Halef (diskuse) 29. 8. 2015, 22:58 (CEST)Odpovědět