Přeskočit na obsah

Diskuse:Botanická zahrada Madeira

Obsah stránky není podporován v jiných jazycích.
Přidat téma
Z Wikipedie, otevřené encyklopedie

Podle mě jste to blbě přeložili. Jardim botânico da Madeira se roznodně nemůže překládat jako BZnaM. Lépe „Madeirská botanická zahrada“, nebo „Botanická zahrada Madeira“.--Juan de Vojníkov 5. 9. 2008, 15:47 (UTC)

Obávám se velmi, že budete mít pravdu. Zvažoval jsem i vámi navrhované názvy. Madeirská botanická zahrada, což by byl zřejmě otrocky věrný překlad, by podle mne byl velmi nevhodný pro vyhledávání. Botanická zahrada Madeira bude název lepší. Můžete mi pomoci přejmenovat stránku na "Botanická zahrada Madeira" a interwiki odkazy? Jsem začátečník a formátování se teprve učím. Předem moc děkuji, projevíte-li ochotu. --Komentator 5. 9. 2008, 16:01 (UTC)

No mě osobně se víc líbí ten první nápad. Je to jako Pražská botanická zahrada. Na druhou stranu, kolik lidí dnes ohýbá slovo Madeira, že. Prostě jděte na tu stránku a nahoře klikněte na záložku přesunout, pak už jenom vyplňte nové jméno. Nezapomeňte zaškrtnou políčko: „Přesunout také diskusní stránku, existuje-li.“.--Juan de Vojníkov 5. 9. 2008, 16:16 (UTC)

Jak snadné. Děkuji za návod. --Komentator 5. 9. 2008, 18:07 (UTC)

Moment, ještě není hotovo. Teď jsem skontroloval původní názvy jestli na ně nic neodkazuje a zjistil že je to v pořádku. Udělal jsem to tak, že jsem si otevřel Botanická zahrada na Madeiře a Diskuse:Botanická zahrada na Madeiře a v levém sloupci v chlívku "nástroje" kliknul na "Odkazuje sem". Teď je na vás dát původní stránky na smazání. Obě je otevřete a vložte tam toto: {{smazat|Stránka přesunuta na správný název.}} - uložte. Uvidíte, že za pár minut to nějaký správce smaže. A bude teprve hotovo.--Juan de Vojníkov 5. 9. 2008, 18:58 (UTC)