Diskuse:Berlínská blokáda

Obsah stránky není podporován v jiných jazycích.
Přidat téma
Z Wikipedie, otevřené encyklopedie
Poslední komentář: před 8 lety od uživatele Martin M. Mrskoš

Nazývám tento článek Berlínská blokáda, i když v de: je to vedeno pod Berliner Luftbrücke (heslo blokáda tam pak schází). Vycházím z toho, že je to jednak správné chronologicky a také i že blokáda byla důvodem pro letecký most, čili byla i tak na počátku. Možná, že by byl vhodný redirect (na hesle Letecký most)?. To přenechám sysopům. -- -jkb- 15:10, 11. Črv 2004 (UTC)

Clanek je napsan velice dobre. Jen pro uplnost ohledne data zahajeni menove reformy: prof. Ort ve sve publikaci uvadi datum 18. 6. 1948. Ale to je asi na zvazeni kazdeho uzivatele. Nicmene si myslim, ze neni obcas spatne mit na viber z vice alternativ:)

Onen profesor bude celkem asi ojediněnlým pramenem pro 18. Já mám datum 20.6.48 z více pramenů, m.j. i z úředních pramenů Záp. Berlína. -jkb- 17:13, 14. 4. 2006 (UTC)

Mám pocit, že popiska k fotografii má zpřeházený slovosled, považte: "Památce obětem na podstavci pomníku leteckého mostu (detail)", nebo by měla být přeformulována. --Martin M. Mrskoš (diskuse) 12. 5. 2015, 06:04 (CEST)Odpovědět