Diskuse:Berani Zlín

Obsah stránky není podporován v jiných jazycích.
Přidat téma
Z Wikipedie, otevřené encyklopedie

Na článku bylo provědeno několik úprav, aby odpovídal duchu Wikipedie. Nyní by měl být z velké části nezaujatý vůči jiným hokejovým klubům. --Stigmatore

OK, odstranim NPOV, ale ne upravu je to porad. --Timichal 23:51, 13. 5. 2006 (UTC)

Špatná interpunkce[editovat zdroj]

Byl jsem upozorněn, že je v tomto článku nevhodně použita interpunkce (mezery za tečkami a čárkami). Já jsem již nad ránem žádnou chybu nenašel, a tak Vás prosím o upozornění zde v diskuzi nebo o přímou opravu chybných pasáží. Děkuji --Stigmatore

Opraveno. --Timichal 23:54, 13. 5. 2006 (UTC)

Úprava článku[editovat zdroj]

Ano, jsem si vědom nevhodné úpravy a toho, že posuzující není inkluzionistou. Avšak je časně nad ránem a tak slibuji článek v průběhu blízkých věků přepracovat z tabulkové do odstavcové podoby. --Stigmatore

Pokud jde o tabulku, ta mi vůbec nevadí - jde mi hlavně o neencyklopedičnost některých slovních spojení, například "Každý začátek je těžký". Zkuste se prosím zamyslet, jak by některé z těch to frází vyzněly v běžné papírové encyklopedii a případně je opravit. Díly za ochotu! --Timichal 23:57, 13. 5. 2006 (UTC)
Děkuji, beru to na vědomí --Stigmatore
Po dvou letech jsem se konečně vrhnul na úpravu článku tak, aby odpovídal stylu Wikipedie. V sekci Historie jsem přepsal "upovídanou tabulku" do odkazů, vypustil jsem některé neencyklopedické obraty (vyrazit dech, zlíňák, vzít útokem). Doplnil jsem odkazy na jména hráčů a turnajů.
Co se týče obsahové stránky jsem ponechal zprávy o prvním zápase Dominika Haška, (závistivou) zmínku o tom, že polovina vsetíňáků bývali zlínští hráči - pokud někdo usoudí, že jsou zbytečné, tak ať je odstraní (mě to bylo líto... podle mě to ani není NPOV); dále jsem smazal vypustil informaci o tom, že Čajánek vytvořil v 94' dorostenecký rekord v trestných minutách (souvisí s hráčem, možná s reprezentací, ale se zlínským klubem ne).
Nové informace jsem nepřidával, maximálně zmínku o tom, že klub byl založen dělníky baťových závodů (ostatně jako všechny sportovní kluby ve Zlíně)--Stigmatore 9. 5. 2009, 21:58 (UTC)
Doplnil jsem jen název PSG a přesměřoval stránky. Dodal jsem informaci o smlouvě se Vsetínem. Pak jsem přidal kolonku na letošní rok, vymazal kapitána, který by měl být v nejbližší době určen. A taky změna kapacity(sektor hosté bude na stání, takže kap. bude 7 000.-- Deffy - 18. 5. 2009 (PS: Stigmatore, velmi dobře jsi to udělal)

Špatné datum zastřešení stadionu?[editovat zdroj]

podle oficialních stránek to bylo v roce 1962, tady je ale rok 1964 http://hokej.zlin.cz/zobraz.asp?t=stadion-l-cajky