Diskuse:Baba (přírodní památka, Praha-Dejvice)

Obsah stránky není podporován v jiných jazycích.
Přidat téma
Z Wikipedie, otevřené encyklopedie
Poslední komentář: před 2 lety od uživatele Prof.Jiri.Reif v tématu „Komentáře vyučujícího

Komentáře vyučujícího[editovat zdroj]

Jde o slušný základ hesla, které bude možné prohlásit za splněné po zapracování následujících připomínek:

- Minimálně za každým odstavcem je třeba uvést zdroj, odkud byly čerpány informace, které se tam vyskytují. Podívejte se na hesla z minulých ročníků, jak tyto řádkové reference mají vypadat, a doplňte je prosím.

- V roce 1982 v systému státní ochrany přírody neexistovala kategorie "přírodní památka". Doplňte prosím do sekce Historie informace o tom, jak se kategorie ochrany území během času měnily.

- Informace o současné pastvě, kterou se zajišťuje management území, by mohly být podrobnější - např. jak často se provádí, v jakých obdobích roku...

- Trochu nelogicky působí seznam zvláště chráněných druhů rostlin a živočichů, kde chybí zástupci, kteří jsou jmenováni výše v sekci Fauna. Nejde tady spíše o předměty ochrany? Zároveň sekce o samotných předmětech ochrany je překvapivě vágní - většinou jsou jako tyto předměty přesně popsané druhy nebo společenstva. Neexistují někde podrobnější informace?

- Prosím o celkovou revizi pravopisu, občas se najde překlep nebo chybějící čárka ve větě. --Prof.Jiri.Reif (diskuse) 3. 12. 2021, 21:50 (CET)Odpovědět