Diskuse:Alexirhoé

Obsah stránky není podporován v jiných jazycích.
Přidat téma
Z Wikipedie, otevřené encyklopedie

V článku Alexirhoé vracím jednu úpravu textu do odstavců, protože všechny články Řecké mytologie jsou uvozeny prvním odstavcem, který vždy uvádí postavení popisované osoby v souboru mýtů, jejich původ, případně jinou základní informaci.

Wiki - en nemá samostatný článek "Alexirhoe", ale heslo je přesměrováno na článek "Aesacus", kde je její jméno v textu uvedeno. Podobně i v de. Je snad nutné řídit se podle en a také přesměrovat? Poradí někdo? Děkuji --Evav 09:54, 5. 2. 2008 (UTC)

Vůbec není nutné se řídit podle en. Každý jazyk je jinný. Je celkem časté, že máme na cs více článků a na en mají jen jeden. Pokud myslíte, že v článku Aesacus jsou Alexirhoé dostatečně vysvětleni, tak tam přesměrujte. Pokud ale ne, tak to nechte bez interwiki.--Juan de Vojníkov 10:06, 5. 2. 2008 (UTC)


Dobrý den, dle mého názoru není vůbec potřeba se držet schématu použitého na jiných Wikipediích. Máte-li dostatek materiálu ke zpracování hesla o Aisakovi, klidně jej vytvořte. -- Mercy (|Ω) 10:18, 5. 2. 2008 (UTC)
Mercy, problém byl v tom, že interwiki nesměřovalo na Alexirhoe ale na Aesacus, nikoli v existenci hesla u nás. Aisakos již existuje. --EdmundSquirrel 10:42, 5. 2. 2008 (UTC)

Děkuji všem za radu, ponechám samostatný článek bez přesměrování. --Evav 11:33, 5. 2. 2008 (UTC)