Diskuse:Alenka v říši divů

Obsah stránky není podporován v jiných jazycích.
Přidat téma
Z Wikipedie, otevřené encyklopedie

Marihuana[editovat zdroj]

No s tou marihuanou jste to krapet přepískli ne? --212.11.115.29 22:03, 23. 5. 2005 (UTC)

Proč?--Váš Mostly Harmless 15:13, 13. 6. 2007 (UTC)
Klaním se k anonymovi. Tvrzení, že Carroll byl znám (!) jako uživatel marihuany je nesmyslné a nepodložené, takže jej s dovolením mažu. Jestli jej chcete vrátit, citujte prosím důvěryhodný zdroj.--Markus cz 2. 11. 2010, 19:42 (UTC)

Články o díle a o hlavní postavě[editovat zdroj]

Mercy, Tlusťo, pánové: z kategorie Fiktivní děti jste oba tento článek vyřadili s odůvodněním, že článek je o knize a ne o postavě, a přitom v kategorii Literární postavy, kde byl již dříve, jste jej oba nechali? Buď jste tedy uvedli úplně jiný důvod, než proč jste skutečně editaci provedli, anebo byla vaše editace krajně nedůsledná (což zavdává důvod k podezření, že nebyly dokonalé ani úvahy, které vás k editaci vedly). Opravdu si myslíte, že u děl, která jsou pojmenována podle své hlavní postavy, není možné, aby článek o díle byl zároveň i článkem o této hlavní postavě? Já jsem opačného názoru. --ŠJů 23:27, 2. 4. 2008 (UTC)

Sloučeno[editovat zdroj]

Článek byl navržen na sloučení několik měsíců, žádné námitky se neobjevily, proto jsem to sloučil s článkem Alenka v říši divů (postava). Oba články obsahovaly identické pasáže a shodné informace, sloučení spočívalo pouze v nahrazení článku o postavě přesměrováním. Nic to nemění na tom, že tento článek stále potřebuje úpravy. --Kubajzz 11:00, 13. 7. 2008 (UTC)