Přeskočit na obsah

Diskuse:ATSF řada 3000

Obsah stránky není podporován v jiných jazycích.
Přidat téma
Z Wikipedie, otevřené encyklopedie

Odstranění šablony Urgentně upravit[editovat zdroj]

  1. Šablonu můžete odstranit sami, pokud článek upravíte tak, aby splnil přinejmenším minimální požadavky na encyklopedické heslo (vizte WP:Pahýl) - nepochybuji o tom, že minimálně tuto kategorii článek hravě splní
  2. Tato šablona se používá zejména v případech, kdy článek vykazuje velké množství závažných vad po jazykové a slohové stránce, je nedostatečně formátován nebo je celkově psán neencyklopedickým stylem. - snad jedině formátování by mohlo být důvodem, článek je ovšem krátký, takže těžko se člověk může na formátování nějak realizovat.
  3. Jelikož W.Rebel sán ve zdůvodnění píše, že je článek v této podobě od února, tak to zas tak urgentní nebude.
  4. Jako pahýl může být označen článek, který obsahuje tak málo informací, že i editor, který toho ví o daném tématu málo nebo nic, dokáže po krátkém hledání na internetu nebo po krátkém hledání ve své knihovně článek vylepšit. Jako pahýl by rozhodně neměly být označovány články, které dokáže rozšířit pouze odborník v dané oblasti. - článek vznikl po poměrně rozsáhlém pátrání a porovnávání těch několika málo zdrojů dostupných na internetu. Jiné zdroje jsem již nenašel, obrázky taky ne, literaturu k tématu nemám. Přesto je konstrukce těchto lokomotiv zajímavá a domnívám se, že zde tyto články mají své místo. To m.j. uznává i W.Rebel, když zase naprosto neadekvátně rozšiřuje obecný článek o malletkách detailními informacemi o konstrukci spojení částí kotle lokomotiv ATSF 1158 a 1159, které mají samostatný článek.--PetrS. 5. 9. 2010, 06:23 (UTC)