Diskuse:Seznam ultraprominentních vrcholů v Evropě

Obsah stránky není podporován v jiných jazycích.
Přidat téma
Z Wikipedie, otevřené encyklopedie
Poslední komentář: před 8 lety od uživatele Jan kozak

Omlouvám se, ale je-li za vlastní výzkum (dle mého soudu bohužel zatím oprávněně) považován i článek Prominence a Ultraprominentní vrchol, pak je nabíledni, že tato šablona náleží i sem. Pádně to zdůvodnil Wikipedista:Ladin u výše zmíněných článků. --Vavrin (diskuse) 28. 1. 2014, 13:01 (UTC)

Souhlasím. Teď jsem ale přidal reference k oběma pojmům (ultra i prominence), a tak už myslím není pro šablonu vlastní výzkum důvod, a proto jsem ji odstranil. Článek Ultraprominentní vrchol je už také dozdrojován, článek Prominence dozdrojuji v dohledné době, mám k němu připraveno několik dalších zdrojů a úprav... --Maoman (diskuse) 27. 2. 2014, 19:17 (UTC)
Dobrý den. Pro tvorbu tabulek platí pravidlo: pokud má tabulka 3 a více řádků, pak je vhodné uvádět jednotky (např. m n. m.) v titulním řádku a potom už se v dalších řádcích tyto jednotky neuvádí. Tabulka je potom mnohem přehlednější, její tvorba je jednodušší. Pro ispiraci stačí nahlédnout např. do učebnice "Tabulky pro základní školu" nebo také "Strojnické tabulky" či jakékoliv jiné přehledové tabulky. S pozdravem--Jan kozak (diskuse) 22. 3. 2016, 09:22 (CET)Odpovědět