Deutsche Telekom Services Europe Czech Republic

Z Wikipedie, otevřené encyklopedie
Deutsche Telekom Services Europe Czech Republic s.r.o.
Základní údaje
Právní formas.r.o.
Datum založení2016
SídloBrno, Česká republika
Adresa sídlaHolandská 859/3, Brno, 639 00
Počet poboček1
Klíčoví lidéMarek Rešovský
Charakteristika firmy
SlužbyCentrum sdílených služeb
Zaměstnanci150
Mateřská společnostDeutsche Telekom AG
OceněníValue Creation (ABSL Czech Republic in 2022), CEE Business Services Awards 2021
Identifikátory
Oficiální webhttps://dtse.cz/
Některá data mohou pocházet z datové položky.

Deutsche Telekom Services Europe Czech Republic s.r.o. (zkráceně DTSE CZ) je dceřinou společností Deutsche Telekom. DTSE CZ je centrem sdílených služeb pro firmy uvnitř skupiny Deutsche Telekom.

Historie[editovat | editovat zdroj]

Společnost byla založena 26. října 2016 v Brně[1] a v roce 2023 v ní pracovalo přes 150 zaměstnanců, celkem 20 národností. Zákazníky DTSE CZ jsou mobilní operátoři a poskytovatelé telekomunikačních služeb, např. Slovak Telekom, T-Mobile Czech Republic, Magion Telekom Hungary, T-Mobile Poland.

Poslání[editovat | editovat zdroj]

DTSE CZ je interním poskytovatelem služeb skupiny Deutsche Telekom. Společnost zaměstnává odborníky v oblasti účetnictví, datové analytiky, digitalizace a IT, financí, strategie a rozvoje podnikání.

Společnost DTSE CZ automatizuje a digitalizuje své služby, aby mohla zákazníkům poskytovat řešení s přidanou hodnotou v celosvětovém měřítku.[2]

Vedení společnosti[editovat | editovat zdroj]

První managing directorem byl DTSE CZ Sergei Holmeckis, a to od roku 2016 do roku 2022. V roce 2022 se této funkce ujal Marek Rešovský, který je zároveň managing directorem společnosti DTSE SK.[3] [4]

Odkazy[editovat | editovat zdroj]

Reference[editovat | editovat zdroj]

  1. ÚŠELA, Jan. Vrchní "účtárna" T-Mobilu zaměstná v Brně stovky lidí. Budou pracovat pro 14 operátorů skupiny. Hospodářské noviny. 15. 9. 2017. Dostupné online. 
  2. GUEST, Guest. Case Study: Employer Branding at DTSE CZ. Brno Daily. Dostupné online. 
  3. Práce se mění. Víc analytiků, méně účetních, plánují v Deutsche Telekom Service Europe [online]. CTP.eu [cit. 2023-10-24]. Dostupné online. 
  4. BD, Staff. Ready for Growth? An Interview with the Managing Director of DTSE Czech Republic [online]. Brno: brnodaily.com [cit. 2019-02-14]. Dostupné online. 

Externí odkazy[editovat | editovat zdroj]