Soubor:Sarychev Peak.jpg

Obsah stránky není podporován v jiných jazycích.
Z Wikipedie, otevřené encyklopedie

Původní soubor(2 818 × 1 866 pixelů, velikost souboru: 1,86 MB, MIME typ: image/jpeg)

Popis

Popis
Čeština: Erupce sopky Saryčeva na ostrově Matua v Kurilských ostrovech. Fotografováno 12. června 2009 z Mezinárodní vesmírné stanice.
Deutsch: Eruption des Vulkans Sarytschew am 12. Juni 2009.
English: Sarychev Peak Volcano erupts June 12, 2009, on Matua Island.
Español: Erupción del Volcán Sarychev el 12 de junio de 2009, en la Isla Matua.
Français : Le volcan Sarychev, sur l'île Matua, en éruption. Photo prise le 12 juin 2009.
Polski: Erupcja wulkanu Saryczewa na wyspie Matua w archipelagu Wysp Kurylskich. Fotografia wykonana 12. czerwca 2009 z Międzynarodowej Stacji Kosmicznej.
Türkçe: Matua Adası (Kuzey Kuril Adaları)'ndaki Sarychev Peak Volkanı'nın patlaması.
Русский: Извержение вулкана Сарычева 12 июня 2009 на о. Матуа.
Українська: Виверження вулкану Саричева 12 червня 2009 на о. Матуа.
中文 2009年6月12日萨雷切夫火山喷发情景。该火山位于千岛群岛中的马图阿岛。
العربية : انفجار بُركان ساريچيڤ الواقع على جزيرة ماتوا الواقعة ضمن أرخبيل جزر الكوريل في روسيا، يوم 12 حُزيران (يونيو) 2009م.
Datum
Zdroj
Autor
Další verze
Toto je upravený obrázek, což znamená, že byl oproti původní verzi digitálně změněn. Úpravy: removed oversaturation. Původní verzi je možné zhlédnout zde: Sarychev Peak Volcano erupts on Matua Island.jpg. Úpravy provedl The High Fin Sperm Whale.

Licence

Public domain This file is in the public domain in the United States because it was solely created by NASA. NASA copyright policy states that "NASA material is not protected by copyright unless noted". (See Template:PD-USGov, NASA copyright policy page or JPL Image Use Policy.)
Warnings:
w:cs:Creative Commons
uveďte autora zachovejte licenci
Dílo smíte:
  • šířit – kopírovat, distribuovat a sdělovat veřejnosti
  • upravovat – pozměňovat, doplňovat, využívat celé nebo částečně v jiných dílech
Za těchto podmínek:
  • uveďte autora – Máte povinnost uvést autorství, poskytnout odkaz na licenci a uvést, pokud jste provedli změny. Toho můžete docílit jakýmkoli rozumným způsobem, avšak ne způsobem naznačujícím, že by poskytovatel licence schvaloval nebo podporoval vás nebo vaše užití díla.
  • zachovejte licenci – Pokud tento materiál jakkoliv upravíte, přepracujete nebo použijete ve svém díle, musíte své příspěvky šířit pod stejnou nebo slučitelnou licencí jako originál.

Zhodnocení

Obrázek of the year
Obrázek of the year
Obrázek of the day
Obrázek of the day
Featured obrázek

Wikimedia CommonsWikipedie

Tento soubor se umístil na třetím místě hlasování o Obrázek roku 2010.
Tento soubor byl vybrán jako obrázek dne pro 25. ledna 2011.
Tento obrázek je považován za nejlepší na Wikimedia Commons (Nejlepší obrázky), a tedy splňuje tamější pravidla pro nejlepší obrázky.
 Vzhledem k poměru stran 8 : 5, 16 : 10 nebo 16 : 9 je tento obrázek vhodný jako tapeta na pozadí pro širokoúhlé monitory (vizte galerii).

Wikipedie
 Tento obrázek je považován za nejlepší na Wikipedii v jazyce arabština (صور مختارة), a tedy splňuje tamější pravidla pro nejlepší obrázky.
 Tento obrázek je považován za nejlepší na Wikipedii v jazyce perština (نگاره‌های برگزیده), a tedy splňuje tamější pravidla pro nejlepší obrázky.
 Tento obrázek je považován za nejlepší na Wikipedii v jazyce hebrejština (תמונות מומלצות), a tedy splňuje tamější pravidla pro nejlepší obrázky.
 Tento obrázek je považován za nejlepší na Wikipedii v jazyce indonéština (Gambar pilihan), a tedy splňuje tamější pravidla pro nejlepší obrázky.
 Tento obrázek je považován za nejlepší na Wikipedii v jazyce čínština (特色图片), a tedy splňuje tamější pravidla pro nejlepší obrázky.

Pokud máte nějaký podobně kvalitní soubor, který lze zveřejnit pod vhodnou licencí, určitě ho načtěte, označte a nominujte.

Popisky

Přidejte jednořádkové vysvětlení, co tento soubor představuje
Sarychev Peak Volcano erupts June 12, 2009, on Matua Island. Astronaut photo from ISS

Položky vyobrazené v tomto souboru

zobrazuje

Historie souboru

Kliknutím na datum a čas se zobrazí tehdejší verze souboru.

Datum a časNáhledRozměryUživatelKomentář
současná22. 9. 2010, 19:44Náhled verze z 22. 9. 2010, 19:442 818 × 1 866 (1,86 MB)The High Fin Sperm Whale{{Information |Description=Sarychev Peak Volcano erupts June 12, 2009, on Matua Island |Source=*File:Sarychev_Peak_Volcano_erupts_on_Matua_Island.jpg |Date=2010-09-22 17:42 (UTC) |Author=*File:Sarychev_Peak_Volcano_erupts_on_Matua_Island.jpg:

Globální využití souboru

Tento soubor využívají následující wiki:

Zobrazit další globální využití tohoto souboru.

Metadata