Soubor:Sanal Edamaruku at a Mumbai church after exposing crucifix water dripping miracle.jpg

Obsah stránky není podporován v jiných jazycích.
Z Wikipedie, otevřené encyklopedie

Sanal_Edamaruku_at_a_Mumbai_church_after_exposing_crucifix_water_dripping_miracle.jpg(600 × 450 pixelů, velikost souboru: 102 KB, MIME typ: image/jpeg)

Popis

Popis
English: On 10 March 2012 Sanal Edamaruku explained on TV that the cause of the Mumbai crucifix water dripping miracle as faulty plumbing and the water was from sewage lines. The miracle ended with this explanation and the subsequent sewage pipe repairing; Edamaruku faced blasphemy charges under Article 295 A of Indian Penal Code.
Datum
Zdroj Provided by photographer
Autor Subodh Sinha
Svolení
(Užití tohoto souboru)
VRT Wikimedia

Toto dílo je svobodné a může ho kdokoli užívat pro jakýkoli účel. Pokud si přejete tento obsah užít, nemusíte žádat o svolení, pokud dodržíte všechny licenční požadavky uvedené na této stránce.

Wikimedia obdržela e-mail s potvrzením, že držitel autorských práv souhlasil se zveřejněním za podmínek uvedených na této stránce. Tuto zprávu zkontroloval člen VRTS a uložil ji v našem archivu svolení. Ke komunikaci mají přístup důvěryhodní dobrovolníci v záznamu #2013070510001569.

Pokud máte dotazy k archivované komunikaci, použijte prosím nástěnku VRT. Odkaz na záznam: https://ticket.wikimedia.org/otrs/index.pl?Action=AgentTicketZoom&TicketNumber=2013070510001569
Find other files from the same ticket: SDC query (SPARQL)

Licence

Držitel autorských práv k tomuto souboru dovoluje jeho užití pro libovolný účel včetně neomezeného šíření, komerčního využití a úprav.

Poznámka:
Pokud je vyžadováno uvedení autora, použijte místo této šablony {{Attribution}}.
Pokud je obrázek vaším vlastním dílem, zvažte raději použití {{PD-self}}.

Popisky

Přidejte jednořádkové vysvětlení, co tento soubor představuje

Položky vyobrazené v tomto souboru

zobrazuje

Historie souboru

Kliknutím na datum a čas se zobrazí tehdejší verze souboru.

Datum a časNáhledRozměryUživatelKomentář
současná3. 7. 2013, 01:10Náhled verze z 3. 7. 2013, 01:10600 × 450 (102 KB)Apurva1980User created page with UploadWizard

Tento soubor používá následující stránka:

Metadata