Soubor:Desinsertion du muscle CO.jpg

Obsah stránky není podporován v jiných jazycích.
Z Wikipedie, otevřené encyklopedie

Původní soubor(2 048 × 1 536 pixelů, velikost souboru: 707 KB, MIME typ: image/jpeg)

Obrázek of the year
Obrázek of the year
Featured obrázek

Wikimedia CommonsWikipedie

Tento soubor se účastnil hlasování o Obrázek roku 2006.
Tento obrázek je považován za nejlepší na Wikimedia Commons (Nejlepší obrázky), a tedy splňuje tamější pravidla pro nejlepší obrázky.

Wikipedie
 Tento obrázek je považován za nejlepší na Wikipedii v jazyce arabština (صور مختارة), a tedy splňuje tamější pravidla pro nejlepší obrázky.
 Tento obrázek je považován za nejlepší na Wikipedii v jazyce angličtina (Featured pictures), a tedy splňuje tamější pravidla pro nejlepší obrázky.
 Tento obrázek je považován za nejlepší na Wikipedii v jazyce španělština (Recursos destacados), a tedy splňuje tamější pravidla pro nejlepší obrázky.
 Tento obrázek je považován za nejlepší na Wikipedii v jazyce perština (نگاره‌های برگزیده), a tedy splňuje tamější pravidla pro nejlepší obrázky.
 Tento obrázek je považován za nejlepší na Wikipedii v jazyce turečtina (Seçkin resimler), a tedy splňuje tamější pravidla pro nejlepší obrázky.

Pokud máte nějaký podobně kvalitní soubor, který lze zveřejnit pod vhodnou licencí, určitě ho načtěte, označte a nominujte.

Popis

Popis
العربية: جراحة الحول: تُفصّل العضلة المستقيمة الإنسية بعد تثبيتها مسبقًا بخيوط فيكريل. يُمسك ملقط القفل كاستروبيخو بالطرف العلوي للعضلة، بينما تُقص باستعمال مقص مانسون أبلي. تُثبت الجفون باستعمال منظار كوك.
English: Strabismus surgery—medial rectus muscle being disinserted following pre-placement of vicryl sutures. A Castroviejo locking forceps is grasping the superior pole of the muscle, while a Manson-Aebli scissors does the cutting. The eyelids are being held by a Cook speculum.
Français : Chirurgie du strabisme. Désinsertion du muscle droit médian après la pose de sutures en Vicryl. La coupe est réalisée avec des ciseaux de Manso-Aebli. L'extrémité supérieuse du muscle est maintenue par des pinces bloquantes de Castroviejo. Les paupières sont maintenues par un speculum de Cook.
Română: Chirurgia strabismului. Dezinserția mușchiului drept medial după suturarea în prealabil cu fire de Vicryl. Tăietura este realizată cu foarfece Manso-Aebli. Extremitatea superioară a mușchiului este menținută cu ajutorul unei pense Castraviejo. Ochiul este ținut deschis cu ajutorul unui speculum Cook.
Datum
Zdroj en:Image:Disinserting the muscle.JPG, personal image
Autor en:User:Bticho
Svolení
(Užití tohoto souboru)
PD

Licence

Public domain Bticho na projektu Wikipedie v jazyce angličtina, autor tohoto díla, jej uvolnil jako volné dílo, a to celosvětově.
V některých zemích to není podle zákona možné; v takovém případě:
Bticho poskytuje komukoli právo užívat toto dílo za libovolným účelem, a to bezpodmínečně s výjimkou podmínek vyžadovaných zákonem.

Popisky

Přidejte jednořádkové vysvětlení, co tento soubor představuje

Položky vyobrazené v tomto souboru

zobrazuje

0,002 sekunda

100

Historie souboru

Kliknutím na datum a čas se zobrazí tehdejší verze souboru.

Datum a časNáhledRozměryUživatelKomentář
současná30. 11. 2006, 21:37Náhled verze z 30. 11. 2006, 21:372 048 × 1 536 (707 KB)B.navezre-uploaded from en:Image:Disinserting the muscle.JPG with full size
30. 11. 2006, 17:03Náhled verze z 30. 11. 2006, 17:03800 × 600 (73 KB)Pedro38{{Information |Description= Chirurgie oculaire, desinsertion muscle. |Source= http://en.wikipedia.org/wiki/Eye_surgery |Date= 30/11/1986 |Author= Unknow |Permission= |other_versions= }}

Tento soubor používají následující 3 stránky:

Globální využití souboru

Tento soubor využívají následující wiki:

Zobrazit další globální využití tohoto souboru.

Metadata