Soubor:Barnard 33.jpg

Obsah stránky není podporován v jiných jazycích.
Z Wikipedie, otevřené encyklopedie

Původní soubor(3 019 × 2 968 pixelů, velikost souboru: 5,71 MB, MIME typ: image/jpeg)

Popis

Popis
العربية: "سديم رأس الحصان" (يعرف باسم برنارد 33 أيضاً ويقع في السديم الإشعاعي IC 434)، وهو سديم مظلم في كوكبة الجبار.
English: Horsehead Nebula (also known as Barnard 33 in emission nebula IC 434) is a dark nebula in the constellation Orion.
The image is a frame mosaic taken with 5 different filters, standard Red – Green – Blue with details enhanced with narrowband data of Hydrogen-alpha (Hα) and O III. The Hα was color-mapped to red and the O III to teal. So it is a representative color image consisting of over 900 minutes of exposure time.
Français : La nébuleuse de la Tête de Cheval, nébuleuse obscure dans la constellation d'Orion. L'image est un mosaïque d'images prises avec cinq filtres différents, rouge standard - vert - bleu avec des détails renforcés avec des données à bande étroite d'hydrogène-alpha (Hα) et O III. La Hα était un mappé de couleur rouge et l'O III Teal. C'est une image représentative de couleur composée, plus de 900 minutes de temps d'exposition.
Bahasa Melayu: Nebula Kepala Kuda (juga dikenali sebagai Barnard 33 dalam nebula pancaran IC 434) adalah sebuah nebula gelap di dalam buruj Belantik.
Imej itu merupakan mozek bingkai yang diambil dengan 5 penapis berbeza, Merah–Hijau–Biru piawai di mana butiran ditingkatkan dengan data jalur sempit bagi Hydrogen-alpha (Hα) dan O III.
Polski: Mgławica Koński Łeb (znana też jako Barnard 33 wewnątrz mgławicy emisyjnej IC 434) – ciemna mgławica znajdująca się w gwiazdozbiorze Oriona.
Português: A nebulosa Cabeça de Cavalo (ou Barnard 33) é uma nebulosa escura na constelação de Órion.
Esta imagem é um mosaico de fotos tiradas com cinco filtros diferentes, Vermelho – Verde – Azul padrão com detalhes realçados com dados de banda estreita de hidrogênio-alfa (Hα) e O III. O Hα was foi mapeado em vermelho e o O III em verde-azulado. Portanto, é uma imagem em cores representativa, consistindo de mais de 900 minutos de tempo de exposição.
Русский: Туманность Конская Голова (IC 434, Barnard 33) (также известная как «Голова Лошади») — тёмная туманность в созвездии Ориона.
Українська: Туманність Кінська Голова (або ж Barnard 33 у туманності IC 434) у сузір'ї Оріона.
Datum
Zdroj
Autor Ken Crawford
Svolení
(Užití tohoto souboru)
VRT Wikimedia

Toto dílo je svobodné a může ho kdokoli užívat pro jakýkoli účel. Pokud si přejete tento obsah užít, nemusíte žádat o svolení, pokud dodržíte všechny licenční požadavky uvedené na této stránce.

Wikimedia obdržela e-mail s potvrzením, že držitel autorských práv souhlasil se zveřejněním za podmínek uvedených na této stránce. Tuto zprávu zkontroloval člen VRTS a uložil ji v našem archivu svolení. Ke komunikaci mají přístup důvěryhodní dobrovolníci v záznamu #2015030310004091.

Pokud máte dotazy k archivované komunikaci, použijte prosím nástěnku VRT. Odkaz na záznam: https://ticket.wikimedia.org/otrs/index.pl?Action=AgentTicketZoom&TicketNumber=2015030310004091
Find other files from the same ticket: SDC query (SPARQL)

Zhodnocení

Obrázek of the year
Obrázek of the year
Featured obrázek

Wikimedia CommonsWikipedie

Tento soubor byl finalistou hlasování o Obrázek roku 2014.
Tento obrázek je považován za nejlepší na Wikimedia Commons (Nejlepší obrázky), a tedy splňuje tamější pravidla pro nejlepší obrázky.

Wikipedie
 Tento obrázek je považován za nejlepší na Wikipedii v jazyce arabština (صور مختارة), a tedy splňuje tamější pravidla pro nejlepší obrázky.
 Tento obrázek je považován za nejlepší na Wikipedii v jazyce němčina (Exzellente Bilder), a tedy splňuje tamější pravidla pro nejlepší obrázky.
 Tento obrázek je považován za nejlepší na Wikipedii v jazyce angličtina (Featured pictures), a tedy splňuje tamější pravidla pro nejlepší obrázky.
 Tento obrázek je považován za nejlepší na Wikipedii v jazyce perština (نگاره‌های برگزیده), a tedy splňuje tamější pravidla pro nejlepší obrázky.
 Tento obrázek je považován za nejlepší na Wikipedii v jazyce indonéština (Gambar pilihan), a tedy splňuje tamější pravidla pro nejlepší obrázky.
 Tento obrázek je považován za nejlepší na Wikipedii v jazyce malajština (Gambar pilihan), a tedy splňuje tamější pravidla pro nejlepší obrázky.
 Tento obrázek je považován za nejlepší na Wikipedii v jazyce turečtina (Seçkin resimler), a tedy splňuje tamější pravidla pro nejlepší obrázky.

Pokud máte nějaký podobně kvalitní soubor, který lze zveřejnit pod vhodnou licencí, určitě ho načtěte, označte a nominujte.

Licence

w:cs:Creative Commons
uveďte autora zachovejte licenci
Uveďte autora: Ken Crawford
Dílo smíte:
  • šířit – kopírovat, distribuovat a sdělovat veřejnosti
  • upravovat – pozměňovat, doplňovat, využívat celé nebo částečně v jiných dílech
Za těchto podmínek:
  • uveďte autora – Máte povinnost uvést autorství, poskytnout odkaz na licenci a uvést, pokud jste provedli změny. Toho můžete docílit jakýmkoli rozumným způsobem, avšak ne způsobem naznačujícím, že by poskytovatel licence schvaloval nebo podporoval vás nebo vaše užití díla.
  • zachovejte licenci – Pokud tento materiál jakkoliv upravíte, přepracujete nebo použijete ve svém díle, musíte své příspěvky šířit pod stejnou nebo slučitelnou licencí jako originál.

Popisky

Přidejte jednořádkové vysvětlení, co tento soubor představuje

Položky vyobrazené v tomto souboru

zobrazuje

7f1a83daedc66c66cf6d726ce9b19b2b17ed4e05

5 987 597 bajt

2 968 pixel

3 019 pixel

Historie souboru

Kliknutím na datum a čas se zobrazí tehdejší verze souboru.

Datum a časNáhledRozměryUživatelKomentář
současná13. 3. 2014, 16:16Náhled verze z 13. 3. 2014, 16:163 019 × 2 968 (5,71 MB)The HeraldUser created page with UploadWizard

Globální využití souboru

Tento soubor využívají následující wiki:

Zobrazit další globální využití tohoto souboru.

Metadata