Diskuse s wikipedistou:Sculpture~cswiki

Obsah stránky není podporován v jiných jazycích.
Přidat téma
Z Wikipedie, otevřené encyklopedie

Dobrý den, děkuji Vám za první informace v článku Jaroslava Brychtová. Bohužel jeho rozsah nebo zpracování zatím nedosahuje ani minimální nutné délky. Pokuste se prosím text článku rozšířit alespoň do té míry, abychom jej mohli zařadit alespoň mezi články k rozšíření. Pokud se nám to ani společnými silami nepodaří, po sedmi dnech se rozhodneme, zda pro udržení kvality Wikipedie není vhodnější takový článek úplně odstranit; tento proces se nazývá odložené smazání. Děkuji za pochopení. --Mercy 08:12, 30. 6. 2007 (UTC)

imagevia[editovat zdroj]

Dovol9m si predpokladat, ze nejste Zoja Trofimiuk a tudiz nemate autorska prava k temto obrazum. Pokud se mylim, poslete nejaky verohodny email, ktery vas jak ZT prokaze. Dekuji --Vrba 12:43, 30. 6. 2007 (UTC)

MOŽNÉ PORUŠENÍ AUTORSKÝCH PRÁV

©

Oceňujeme Váš příspěvek, ale bohužel nemůžeme přijmout obrázky či jiné dílo chráněné autorským právem převzaté bez dovolení z jiných webových stránek či odjinud. Podívejte se, prosím, na Soubor:TIME CAPSULE.JPG a pokud jste autorem původního díla nebo máte od autora svolení, pošlete o tom e-mail do OTRS.

Připomínáme, že je nutno v popisu obrázku či jiného souboru jasně uvést jeho zdroj a licenci. Důvody, proč je žádnoucí tyto údaje uvádět, jsou popsány na stránce WikiProjektu Licence souborů. Přehled použitelných šablon pro licence je k nalezení na Wikipedie:Popisky licence souborů. Budete-li mít nějaké dotazy, obratťe se na diskusi WikiProjektu Licence souborů.

Užitečné rady o přispívání do Wikipedie a některých základních pravidlech najdete na stránkách Wikipedie:Průvodce, Wikipedie:Váš první článek a Nápověda:Obrázky.

Díky za pochopení. Věříme, že potřebné údaje doplníte a přidáte do Wikipedie ještě další potřebné obrázky a soubory, u kterých již tyto údaje ihned uvedete.

. --Vrba 13:12, 30. 6. 2007 (UTC)

Stejně tak Soubor:STANDING-col.JPG. Oba jsou shodné s obrázky na stránce http://www.users.bigpond.net.au/airx/default.htm. --Tlusťa 07:06, 1. 7. 2007 (UTC)

Nosource[editovat zdroj]

Dobrý den. Díky, že nahráváte na Wikipedii obrázky. Abychom měli jistotu, že je možné je zde použít, je u každého třeba uvádět jeho původ a licenci. Protože obrázky, které tyto údaje postrádají, jsou po týdnu mazány, prosím Vás o doplnění informací v následujícím souboru:

Podrobnosti o problematice autorských práv na Wikipedii jsou na stránce Wikipedie:WikiProjekt Licence souborů. Přehled použitelných šablon pro licence je k nalezení na Wikipedie:Popisky licence souborů. Budete-li mít nějaké dotazy, obraťte se na mne, rád Vám pomohu. --Vrba 13:12, 30. 6. 2007 (UTC)

Zoja Trofimuk[editovat zdroj]

Ahoj, musel jsem smazat Váš text o paní Trofimiuk, umístněn přímo v kategorii Čeští sochaři, zatím vám ho posunu sem, aby se neztratil

ZOJA TROFIMIUK,socharka a graficka, narozena v Praze, od roku 1984 zijici v Melbourne, v 2006 otevrela druhy atelier v Jiznich Cechach. Specializuje se na lite sklo a bronz. V 2000 zalozila OCEAN GALLERY vhozenim Kapsule casu do more v Australii. Je autorem sklarske techniky GRAVERRE, 1999; grafit zatopeny ve skle. Viz "Two Fair Ladies " series. Bibliography: Outstanding People of the 20th Century, Cambridge, England 2000 Outstanding Artists and Designers of the 20th Century (Cambridge) Famous Contemporary Artists, published by World of Art, London, 2006 www.worldofartmagazine.com/Album_Famous/Famous022.htm --Kelovy 16:15, 30. 6. 2007 (UTC)

Váš účet bude přejmenován[editovat zdroj]

17. 3. 2015, 23:46 (CET)

Přejmenováno[editovat zdroj]

19. 4. 2015, 05:15 (CEST)