Wikipedista:ATTinvestments/Pískoviště

Z Wikipedie, otevřené encyklopedie
ATT Investments
Základní údaje
SídloPraha, Česká republika
Adresa sídlaPod Altánem 428/34 100 00 Praha 10 – Strašnice
Charakteristika firmy
MajitelMiroslav Zadák
Identifikátory
Oficiální webhttps://www.att-investments.eu/
IČO03048900

ATT Investments CZ SE je soukromá česká společnost, která působí více než deset let na trhu s komoditami. Zaměřuje se především na obchod se zlatem, stříbrem, šperky a drahokamy. Její sídla jsou po celé České republice, ale i na Slovensku a v Polsku. Centrála společnosti je na Praze 10 ve Strašnicích.

Certifikáty a ocenění[editovat | editovat zdroj]

ATT Investments je držitelem mezinárodně uznávaných certifikátů a je jedinou společností v České republice, která obdržela od Ministerstva školství, mládeže a tělovýchovy udělenou akreditaci ve vzdělávacím programu „Komoditní specialista“. Vedle dalších ocenění obdržela společnost také certifikát Bisnode AAA, což dokládá fakt, že jde o ekonomicky jednu z nejstabilnějších českých firem.

Portfolio a produkty[editovat | editovat zdroj]

ATT Investments má ve svém katalogu produkty ze zlata (slitky či mince) i stříbra (slitky či mince), dále pak rubíny a luxusní šperky. Společnost nabízí mimo jiných služeb i tzv. PNK (postupný nákup kovů), což je spoření do zlata i s minimálním obnosem peněz (od 500 Kč měsíčně) bez poplatků. Tato investiční příležitost je koncipována tak, že po "dospoření" cílové částky získává klient zlatý slitek fyzicky do svých rukou.

ATT Investments během pandemie koronaviru[editovat | editovat zdroj]

Během pandemie koronaviru zaznamenal trh se zlatem enormní nárůst poptávky. Mnohé slévárny však zastavily či omezily svou produkci, a tak zájemci o drahé kovy často narazili na problém – zlato nebylo možné fyzicky pořídit, protože nebyly jeho dostatečné zásoby.

Společnost ATT Investments však nic takového řešit nemusela. Díky tomu, že je přímým a významným odběratelem švýcarských sléváren Argor Heraeus a Valcambi, nepocítila žádné změny na dodávkách zlata, a to na rozdíl od některých ostatních společností, které takto úzké vazby se slévárnami nemají.

ATT Investments si zakládá na tom, že zlato neodkupuje z velkoobchodů, ale odebírá ho přímo od sléváren. Díky tomu mohla i v této situaci zlato nadále dodávat svým klientům i přes onu zvýšenou poptávku.

Podpora sportu[editovat | editovat zdroj]

Majitel ATT Investments Miroslav Zadák je velkým sportovním fanouškem a aktivním sportovcem. I proto se rozhodl, že svými úspěchy pomůže k úspěchům vrcholovým sportovcům a sportovním klubům. Jeho společnost podporuje či podporovala tenistky Karolínu Plíškovou, Kateřinu Siniakovou, biatlonistku Paulínu Fialkovou, hokejový klub Rytíři Kladno, hokejbalovou reprezentaci České republiky (WBHF), cyklistický tým TOPFOREX-Lapierre Pro Cycling Team či ragbistky STRONG Girls Velké Popovice.

Veškeré marketingové aktivity společnosti v oblasti sportu zaštiťuje sportovní online magazín ATT Sport Zone (www.attsportzone.cz).

Reference[editovat | editovat zdroj]


Externí odkazy[editovat | editovat zdroj]