Soubor:Somali Pirates.jpg

Obsah stránky není podporován v jiných jazycích.
Z Wikipedie, otevřené encyklopedie

Somali_Pirates.jpg(705 × 489 pixelů, velikost souboru: 61 KB, MIME typ: image/jpeg)

Popis

Popis
English: I have taken an image of the MV Faina with the crew and cropped out pictures of Somali pirates, and made a montage of them. I will license my edits under the same license that applies to an original work of the US Navy, which is Public Domain.
Datum Original taken Nov. 9, 2008, Crops done Nov. 22, 2008
Zdroj Images taken from a picture of the at http://www.navy.mil/management/photodb/photos/081109-N-1082Z-051.jpg
Autor Mass communication Specialist 2nd Class Jason R. Zalasky
Další verze
Toto je upravený obrázek, což znamená, že byl oproti původní verzi digitálně změněn. Úpravy: cropped out pictures of Somali pirates, and made a montage of them..

Personality rights Přestože je toto dílo pod svobodnou licencí nebo volné, může být jeho užití omezeno zákony na ochranu osobnosti vyobrazených osob, pokud s takovým užitím nesouhlasily. V těchto případech vás může ochránit model release nebo jiný doklad o souhlasu. Přestože to není jeho povinnost, může vám se získáním takového dokladu pomoci uživatel, který soubor načetl. Více informací se dočtete v našem vyloučení odpovědnosti.

Licence

Public domain
This file is a work of a sailor or employee of the U.S. Navy, taken or made as part of that person's official duties. As a work of the U.S. federal government, it is in the public domain in the United States.

Historie souboru

Kliknutím na datum a čas se zobrazí tehdejší verze souboru.

Datum a časNáhledRozměryUživatelKomentář
současná22. 11. 2008, 23:08Náhled verze z 22. 11. 2008, 23:08705 × 489 (61 KB)Spencer{{Information |Description={{en|1=I have taken an image of the MV Faina with the crew and cropped out pictures of Somali pirates, and made a montage of them. I will license my edits under the same license that applies to an original work of the US Navy, w

Tento soubor používají následující 2 stránky:

Globální využití souboru

Tento soubor využívají následující wiki:

Zobrazit další globální využití tohoto souboru.

Metadata