Soubor:Pez ESDSol.jpg

Obsah stránky není podporován v jiných jazycích.
Z Wikipedie, otevřené encyklopedie

Pez_ESDSol.jpg(444 × 400 pixelů, velikost souboru: 30 KB, MIME typ: image/jpeg)

Popis

Popis
Español: Tapa de El Sol Detrás Del Sol, disco de la banda argentina independiente Pez.
English: Diagram of Tattva vision system of western Occultism, loosely based on Hindu elements Tejas (fire, red triangle), Prithivi (earth, yellow square), Apas (water, silver/white crescent), Vayu (air, blue circle), and Akasha (spirit, black/indigo ovoid).
Datum
Zdroj http://www.pezapesta.com.ar/discografia.htm
Autor Azione Artigianale (actually, apparently taken from early 20th-century occultistic work)
Svolení
(Užití tohoto souboru)
VRT Wikimedia

Toto dílo je svobodné a může ho kdokoli užívat pro jakýkoli účel. Pokud si přejete tento obsah užít, nemusíte žádat o svolení, pokud dodržíte všechny licenční požadavky uvedené na této stránce.

Wikimedia obdržela e-mail s potvrzením, že držitel autorských práv souhlasil se zveřejněním za podmínek uvedených na této stránce. Tuto zprávu zkontroloval člen VRTS a uložil ji v našem archivu svolení. Ke komunikaci mají přístup důvěryhodní dobrovolníci v záznamu #2007032210016085.

Pokud máte dotazy k archivované komunikaci, použijte prosím nástěnku VRT. Odkaz na záznam: https://ticket.wikimedia.org/otrs/index.pl?Action=AgentTicketZoom&TicketNumber=2007032210016085
Find other files from the same ticket: SDC query (SPARQL)

Další verze
Tento obrázek (skupina symbol) by měl být vytvořen pomocí vektorové grafiky jako SVG soubor. To má několik výhod; podrobnosti najdete na stránce Commons:Media for cleanup. Je-li SVG verze tohoto obrázku již k dispozici, prosím nahrajte ji. Po nahrání nahraďte tuto šablonu šablonou {{Vector version available|jméno nového obrázku.svg}}.

Licence

Licence Art Libre Copyleft: Toto umělecké dílo je svobodné; můžete jej distribuovat v souladu s podmínkami Free Art License. Kopii této licence najdete na stránkách Copyleft Attitude i jinde.

Popisky

Přidejte jednořádkové vysvětlení, co tento soubor představuje

Položky vyobrazené v tomto souboru

zobrazuje

Historie souboru

Kliknutím na datum a čas se zobrazí tehdejší verze souboru.

Datum a časNáhledRozměryUživatelKomentář
současná19. 3. 2007, 22:55Náhled verze z 19. 3. 2007, 22:55444 × 400 (30 KB)Dvdrgn{{Information |Description=Tapa de El Sol Detrás Del Sol, disco de la banda argentina independiente Pez. |Source=http://www.pezapesta.com.ar/discografia.htm |Date=marzo 19, 2007 |Author=Azione Artigianale |Permission=released for public use |other_versio

Tento soubor nepoužívá žádná stránka.

Globální využití souboru

Tento soubor využívají následující wiki:

Metadata