Přeskočit na obsah

Soubor:Logo Organizace Cerny Lev.gif

Obsah stránky není podporován v jiných jazycích.
Z Wikipedie, otevřené encyklopedie

Původní soubor(1 728 × 1 830 pixelů, velikost souboru: 47 KB, MIME typ: image/gif)

Popis

Popis
Čeština: Logo celostátně působící odbojová organizace „Černý lev“, která vznikla v roce 1941, operovala na území tehdejšího Protektorátu Čechy a Morava a zabývala se výhradně zpravodajskou činností. Organizace zanikla nejspíše krátce po roce 1947.
English: The logo of the nationwide resistance organisation "Černý lev" (Black Lion), which was founded in 1941, operated in the territory of the then Protectorate of Bohemia and Moravia and dealt exclusively with intelligence activities. Organisation probably disappeared shortly after 1947.
Datum
Zdroj
  • CZ: Pozvánka (1 lístek formátu A5) na slavností valnou hromadu (konané 16. prosince 1945) celostátní odbojové organizace Černý lev + pamětní list s logem, mottem a básní Bohuše Františka Beneše. Nalezeno v pozůstalosti po PhDr. Miloslavu Churavém.
  • EN: Invitation (1 A5 slip) to the festive general assembly (held on 16 December 1945) of the national resistance organization "Black Lion" + commemorative certificate with the logo, motto and poem of Bohus František Beneš. Found in the estate of PhDr. Miloslav Churavý.
Autor
  • CZ: Autorem tohoto loga je neznámá osoba.
  • EN: Author of this logo is unknown person.

Licence

Public domain
Tento obrázek (anebo jiný typ souboru) je volné dílo, protože doba ochrany autorských práv již vypršela a autor tohoto díla je neznámý.
To platí v zemích Evropské unie a dalších státech, které chrání autorská práva autorů po dobu 70 let od zveřejnění, pokud autor zůstal neznámý.
Důležité upozornění: Vždy co nejpřesněji uvádějte zdroj souboru a ujistěte se, že autor se skutečně nikdy nepřihlásil.

Poznámka: V Německu a možná i dalších zemích jsou některá anonymní díla zveřejněná před 1. červencem 1995 chráněna ještě 70 let po smrti autora. Pokud se autor veřejně přihlásil, tuto šablonu nepoužívejte. Pokud je dílo anonymní nebo pseudonymní, použijte tuto šablonu pro díla zveřejněná před více než 70 lety. U děl zveřejněných ve Velké Británii zvažte použití šablony PD-UK-unknown.
Flag of Europe
Public domain
Obrázek tohoto loga se skládá pouze z jednoduchých geometrických obrazců nebo textu. Nesplňuje tak požadavky hranice originality potřebné pro autorskoprávní ochranu, a tudíž se jedná o volné dílo. I když je logo zbaveno autorskoprávních omezení, obrázek může být stále chráněn ostatními omezeními. Vizte WP:PD § Fonts and typefaces (en) nebo Template talk:PD-textlogo pro více informací.

Popisky

Logo bývalé celostátně působící odbojová organizace „Černý lev“

Položky vyobrazené v tomto souboru

zobrazuje

Historie souboru

Kliknutím na datum a čas se zobrazí tehdejší verze souboru.

Datum a časNáhledRozměryUživatelKomentář
současná15. 11. 2021, 09:53Náhled verze z 15. 11. 2021, 09:531 728 × 1 830 (47 KB)Mojmir ChuravyUploaded a work by * CZ: Autorem tohoto loga je neznámá osoba. * EN: Author of this logo is unknown person. from * CZ: Pozvánka (1 lístek formátu A5) na slavností valnou hromadu (konané 16. prosince 1945) celostátní odbojové organizace Černý lev + pamětní list s logem, mottem a básní Bohuše Františka Beneše. Nalezeno v pozůstalosti po PhDr. Miloslavu Churavém. * EN: Invitation (1 A5 slip) to the festive general assembly (held on 16 December 1945) of the national resistance organization "Black...

Tento soubor používá následující stránka:

Globální využití souboru

Tento soubor využívají následující wiki: