Soubor:Kitzbuehel slalom ganslernhang 2010.jpg

Obsah stránky není podporován v jiných jazycích.
Z Wikipedie, otevřené encyklopedie

Kitzbuehel_slalom_ganslernhang_2010.jpg(604 × 453 pixelů, velikost souboru: 176 KB, MIME typ: image/jpeg)

Popis

Popis
English: slalom course of the 2010 world cup hahnenkamm race in kitzbuehel, austria
Datum
Zdroj friend
Autor AnonymníUnknown author

Licence

Public domain Já, autor tohoto díla, jej tímto uvolňuji jako volné dílo, a to celosvětově.
V některých zemích to není podle zákona možné; v takovém případě:
Poskytuji komukoli právo užívat toto dílo za libovolným účelem, a to bezpodmínečně s výjimkou podmínek vyžadovaných zákonem.

Autorskoprávní status souboru File:Kitzbuehel slalom ganslernhang 2010.jpg

bahasa melayu  català  čeština  dansk  deutsch (Sie-Form)  deutsch  english  español  français  galego  hrvatski  italiano  magyar  nederlands  norsk  norsk bokmål  norsk nynorsk  português  polski  português do Brasil  română  sicilianu  slovenčina  slovenščina  suomi  svenska  türkçe  беларуская  беларуская (тарашкевіца)  български  македонски  русский  українська  ಕನ್ನಡ  ತುಳು  മലയാളം  한국어  日本語  中文(简体)  中文(繁體)  עברית  العربيَّة  فارسی  +/−
Upozornění
Tento soubor může být smazán.
Děkujeme za načtení File:Kitzbuehel slalom ganslernhang 2010.jpg. Povšiml jsem si, že stránka s popisem souboru neobsahuje dostatek informací o licenci, případně obsahuje rozporné údaje, takže autorskoprávní status je nejistý.

Pokud je soubor vaším vlastním dílem, musíte doplnit platný popisek licence. Například můžete soubor označit pomocí {{self|GFDL|cc-by-sa-all}}, čímž ho uvolníte pod licencemi GFDL a Creative Commons Uveďte autora-Zachovejte licenci všech verzí, nebo ho můžete označit pomocí {{PD-self}}, čímž ho uvolníte jako volné dílo. (Seznam použitelných popisků najdete na Commons:Popisky licence souborů.)

Pokud jste dílo sami nevytvořili, nebo jde o dílo odvozené z jiného díla, které může být autorskoprávně chráněno, musíte uvést, odkud pochází (typicky např. odkaz na webovou stránku, na které jste dílo našli), musíte prokázat, že je k dispozici pod licencí, která je na Commons přijatelná (typicky např. odkaz na pravidla užití obsahu na příslušné stránce) a musíte doplnit odpovídající popisek licence. Pokud nejde o vaše vlastní dílo a konkrétní zdroj a informace o licenci nejsou na webu dostupné, musíte získat svolení prostřednictvím systému VRT podle tam popsaného postupu.

Uvědomte si, že jakékoli soubory bez zdroje či platné licence budou smazány jeden týden poté, co byly tak označeny, jak je popsáno v pravidlech pro rychlé mazání. Pokud jste načetli další soubory, ověřte, že jste i u nich poskytli platné údaje. (Seznam ostatních načtených souborů můžete získat pomocí nástroje Gallery.) Děkujeme.

Popisky

Přidejte jednořádkové vysvětlení, co tento soubor představuje

Položky vyobrazené v tomto souboru

zobrazuje

Historie souboru

Kliknutím na datum a čas se zobrazí tehdejší verze souboru.

Datum a časNáhledRozměryUživatelKomentář
současná18. 5. 2010, 16:05Náhled verze z 18. 5. 2010, 16:05604 × 453 (176 KB)E*ok{{Information |Description={{en|1=slalom course of the 2010 world cup hahnenkamm race in kitzbuehel, austria}} |Source=http://www.facebook.com/ |Author=anonymous |Date=2010-01-24 |Permission= |other_versions= }} Category:Alpine Skiing [[Category:Kitz

Globální využití souboru

Tento soubor využívají následující wiki:

Metadata