Přeskočit na obsah

Soubor:Edhem Mulabdić, 1930.jpg

Obsah stránky není podporován v jiných jazycích.
Z Wikipedie, otevřené encyklopedie

Původní soubor(1 649 × 2 573 pixelů, velikost souboru: 390 KB, MIME typ: image/jpeg)

Popis

Popis
Bosanski: Edhem Mulabdić u starosti
Datum
Zdroj

Muzej književnosti i pozorišne umjetnosti BiH. Zeleno busenje Edhema Mulabdića: Izložba u povodu 110. godišnjice prog bosnjačkog romana. Sarajevo: BLIC DRUK, 2008.

Izložbu i katalog je pripremila Medhija Maglajlić, uz tehničku realizaciju Halida Dizdarevića i Nermina Šahačića. Dizajn i DTP je uradio Branko Dursum. Izdanje je tiskano u 500 primjeraka.
Autor Izložbu i katalog je pripremila Medhija Maglajlić, uz tehničku realizaciju Halida Dizdarevića i Nermina Šahačića. Dizajn i DTP je uradio Branko Dursum. Izdanje je tiskano u 500 primjeraka.

Licence

Public domain

Toto dílo je volné také v zemích, jejichž právní řád chrání majetková autorská práva po dobu života autora a 70 let po jeho smrti.


You must also include a United States public domain tag to indicate why this work is in the public domain in the United States.

Public domain

Obecnější vysvětlení najdete na stránce Non-U.S. copyrights.
Poznámka: Tato šablona by se neměla používat pro zvukové záznamy.

Popisky

Přidejte jednořádkové vysvětlení, co tento soubor představuje

Položky vyobrazené v tomto souboru

zobrazuje

Historie souboru

Kliknutím na datum a čas se zobrazí tehdejší verze souboru.

Datum a časNáhledRozměryUživatelKomentář
současná29. 8. 2024, 09:05Náhled verze z 29. 8. 2024, 09:051 649 × 2 573 (390 KB)Dr Ars et historia de Patria BosniaUploaded a work by Izložbu i katalog je pripremila Medhija Maglajlić, uz tehničku realizaciju Halida Dizdarevića i Nermina Šahačića. Dizajn i DTP je uradio Branko Dursum. Izdanje je tiskano u 500 primjeraka. from Muzej književnosti i pozorišne umjetnosti BiH. Zeleno busenje Edhema Mulabdića: Izložba u povodu 110. godišnjice prog bosnjačkog romana. Sarajevo: BLIC DRUK, 2008. Izložbu i katalog je pripremila Medhija Maglajlić, uz tehničku realizaciju Halida Dizdarevića i Nermina Šahačića. Diza...

Tento soubor používá následující stránka:

Globální využití souboru

Tento soubor využívají následující wiki:

Metadata